Οι ρετρό διαδικτυακές αναδρομές του Ηρακλή Βερβένων (pics)

Οι ρετρό διαδικτυακές αναδρομές του Ηρακλή Βερβένων (pics)

Αύγουστος 29, 2019 - 10:54
0 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων ανοίγει το χρονοντούλαπο της ιστορίας του φέρνοντας στην επιφάνεια ρετρό στιγμές από το παρελθόν με την δικής όπως είναι λογικό σημασία και βεβαίως μεγάλη αξία στις μέρες μας.

Οι κυανόλευκοι της Βόρειας Κυνουρίας μεσω της επίσημης σελίδας τους στο Instagram κάνουν τους παλιούς να θυμηθούν και τους νέους να μάθουν πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερη ιστορική αναδρομή στο ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν του σωματείου.

Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής Βερβένων στο πρώτο του ποστάρισμα ανεβάζει τρεις φωτογραφίες από τον τελικό Κυπέλλου του 2002 στο γήπεδο του Λεωνιδίου όπου η ομάδα κέρδισε τον Παναρκαδικό με 1-0 και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αρκαδίας για να ακολουθήσει ακόμα μια δημοσίευση γυρίζοντας τον χρόνο πίσω 33ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα στην επιφάνεια ήρθε 11αδα του Ηρακλή Βερβένων της αγωνιστικής περιόδου 1986 στα χωμάτινα τότε Αρκαδικά γήπεδα μιας άλλης κυριολεκτικά εποχής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.