Οι «πτήσεις» του Γεωργακόπουλου δεν στάθηκαν αρκετές για την ΑΕΚ στην Κόρινθο (vid)

Οι «πτήσεις» του Γεωργακόπουλου δεν στάθηκαν αρκετές για την ΑΕΚ στην Κόρινθο (vid)

Οκτώβριος 14, 2019 - 14:36
1 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης γνώρισε την τέταρτη διαδοχική της ήττα μένοντας στους μηδέν βαθμούς για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας από την Κόρινθο 2006 με σκορ 2-0 από τα τέρματα του Παλιάτσου και του Ράπτη στο πρώτο μέρος.

Βάση της εικόνας του αγώνα το σωστό είναι Κόρινθος 2006 - Γεωργακόπουλος 2-0 με τον Αρκά κίπερ να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών και σωτήριων συνάμα επεμβάσεων κρατώντας το σκορ στα επίπεδα των δύο τερμάτων.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος παρά την ήττα της ομάδας του ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αφού στο ενεργητικό του είχε πολλές και δύσκολες αποκρούσεις και ιδιαίτερα στην πίεση που δέχθηκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε στο βίντεο από το KorinthosNews.gr τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα της Κορίνθου 2006 με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Παιδιά δικά μας ικανά η όχι Αρκάδες....μετά λέμε δεν έχει κόσμο ο Αστέρας στο γήπεδο....αφού είναι όλοι ξένοι....10 Αρκάδες Σημαίνει 1000 ατομα παραπάνω στο γήπεδο....ο κόσμος θέλει να βλέπει δικά του παιδιά...μη λέμε πάλι τα ίδια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.