Οι πρώτες κιτρινόμαυρες πινελιές για την Γ' Εθνική

Οι πρώτες κιτρινόμαυρες πινελιές για την Γ' Εθνική

Ιούλιος 03, 2019 - 17:18
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης στο πρόσωπο του Δημήτρη Μειδάνη βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Καλογιαννίδη έχοντας βάλει μπρος τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της συμμετοχής της στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα όμως με την ανακοίνωση της συμφωνίας και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Μειδάνη οι κιτρινόμαυροι γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με 8 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα αποτελέσαν βασικά γρανάζια του περσινού ρόστερ έχοντας κομβική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Ο Δημήτρης Μειδάνης επιστρέφει για την δεύτερη θητεία του στον πάγκο του δικεφάλλου έπειτα από τρία χρόνια έχοντας στο πλευρό του σε ρόλο άμεσου συνεργάτη  και βοηθού τον Δημήτρη Τσετσώνη έναν άνθρωπο που διακρίνεται για την εργατικότητα του έχοντας για σειρά ετών αφήσει τα διαπιστευτήρια του στα κιτρινόμαυρα τεχνικά επιτελεία.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μειδάνης είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γνώσεις, εμπειρία, πλάνο, μεθοδικό τρόπο δουλειάς και με προσωπικότητα ανάλογη για να μπορέσει να περάσει την φιλοσοφία του και να δημιουργήσει ομάδες που φέρουν την δική του αγωνιστική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο γνωρίζοντας καλά τα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Επίσης η παραμονή των Ρένου και Ευγένιου Πετρόπουλου, του Γιώργου Αρδάμη, του Βασίλη Ανδριανού, του Κώστα Κολιόπουλου, του Κώστα Λιακόπουλου, του Βαγγέλη Καψή και του Γιάννη Ζιούλη αποτελεί την πρώτη μαγιά βάσης στα χέρια του Δημήτρη Μειδάνη για την συνέχεια του σχεδιασμού τόσο στο κομμάτι των όποιων ακόμα ανανεώσεων από το περσινό ρόστερ όσο και στο μεταγραφικό που θα ακολουθήσει. 

Η ΑΕΚ Τρίπολης κινείται λοιπόν κανονικά σε ρυθμούς Γ' Εθνικής και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των κιτρινόμαυρων της Τρίπολης και πως ασφαλώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.