Οι πρώτες αντιδράσεις και τα πρώτα συγχαρητήρια στον Αλ. Τσίπρα

Οι πρώτες αντιδράσεις και τα πρώτα συγχαρητήρια στον Αλ. Τσίπρα

Ιανουάριος 25, 2015 - 21:49
0 σχόλια

Κλειστό το κέντρο στης Αθήνας, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πανηγυρίσει τη διαφαινόμενη ξεκάθαρη νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον κ. Τσίπρα τηλεφωνικώς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, εκείνο της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται να επικρατεί γκρίνια. Από τη δημοσίευση των πρώτων αποτελεσμάτων των exit polls, πηγές από το γραφείο του Γραμματέα της ΝΔ μίλησαν για «λάθος τακτική» κατά την προεκλογική εκστρατεία να προτάξουν τον φόβο ως βασικό επιχείρημα. Από την άλλη πλευρά, στο περιβάλλον του προέδρου Αντ. Σαμαρά ακούγονται φωνές που ζητούν έκτακτο συνέδριο για την αποτίμηση του αποτελέσματος, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να θέσει ζήτημα ηγεσίας.

Στο ΠαΣοΚ η απογοήτευση επικεντρώνεται στο πρόσωπο του κ. Γ. Παπανδρέου, το πορτρέτο του οποίου αποκαθηλώθηκε από την αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Το ΚΚΕ χαρακτήρισε την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ως ψήφο απόρριψης της κυβέρνησης ΝΔ και ΠαΣοΚ.

Νωρίτερα, ο κ. Θ. Δρίτσας, υπεύθυνος τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του κόμματός στου τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στην Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.