Οι πρωταθλητές με την Πελλάνα αντίπαλοι στο Λεωνίδιο - Δόξα

Οι πρωταθλητές με την Πελλάνα αντίπαλοι στο Λεωνίδιο - Δόξα

Φεβρουάριος 27, 2019 - 19:28
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο φιλοξένησε την Δόξα Μεγαλόπολης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας με τον ΑΣΛ να παίρνει την νίκη με 1-0 και το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Στις δύο ομάδες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν ως συμπαίχτες πανηγύρισαν το πρωτάθλημα Λακωνίας με την ΑΕ Πελλάνας οδηγώντας την για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική κατηγορία όπου και βρίσκεται την χρονιά αυτή που διανύουμε.

Ο Γιώργος Μπίσσιας και ο Τόνι Χαλίλι βρέθηκαν αντίπαλοι με τους Χρήστο Δρόσο, Πάνο Αντώνακα, Αποστόλη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Ζώη και Σταύρο Δημητρέλη που μερικούς μήνες πριν έφθαναν στην κορυφή του γειτονικού μας νομού γράφοντας ιστορία.

Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα του Λεωνιδίου με την Δόξα Μεγαλόπολης οι 7 αυτοί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά βγάζοντας μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου του Λεωνιδίου η οποία ανέβηκε στα social media με το "Πρωταθλητές 2017-2018!! Ένωση Πελλάνας-Καστορείου!!!".

Η φωτογραφία αυτή όπως είναι λογικό γέμισε από likes και σχόλια παλιών συμπαικτών, μελών της διοίκησης και φιλάθλων της Ένωσης Πέλλάνας σε μια πολύ ιδιαίτερη σκηνή και για τους επτά πρωταγωνιστές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.