Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 4 - 6 Ιανουαρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 4 - 6 Ιανουαρίου

Ιανουάριος 04, 2019 - 14:25
0 σχόλια

Tο ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

«Πορτρέτα Γυναικών», μουσικοί μονόλογοι στο Μαλλιαρόπουλειο

Εγκαίνια στη δανειστική βιβλιοθήκη Βαλτεσινίκου

Τρίπολη: «Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα» συναυλία – αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο

Το πρόγραμμα εορτής των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος

Εορτή των Θεοφανίων στον ΙΝ Προφήτη Ηλία Τρίπολης

Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Γορτυνίας

Κινηματογράφος

ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ

Ο ογδοντάχρονος Ερλ Στόουν (Κλιντ Ίστγουντ) είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ). Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά του προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει, πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ. (Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ)

Διασκέδαση

-Devero: Η νέα all day πρόταση στην Τρίπολη

-Απολαύστε τον καφέ σας στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ.

Βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Κάψια, δίπλα σε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της ελληνικής επικράτειας, στην περιφέρεια της κλειστής γεωλογικής λεκάνης του Μαντινειακού οροπεδίου που συνδέεται με το περίπλοκο σύστημα από φυσικές καταβόθρες που χαρακτηρίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Το σπήλαιο πλαισιώνεται από χρώματα εκρηκτικά, κόκκινα και κίτρινα και γαλάζια δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς φτιαγμένο από την ίδια τη φύση.

Εξόρμηση

Επισκεφθείτε το Παράλιο Άστρος και παρακολουθήστε τον Αγιασμό των Υδάτων

Το Παράλιο Άστρος είναι ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους πολίτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποκτήσει ένα σπίτι στο Παράλιο Άστρος, αποδεικνύοντας ότι το μέρος αυτό σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και δεν σε αφήνει εύκολα να το αφήσεις και αν μην επιστρέψει ξανά.

Απέχει 165 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 49 από την Τρίπολη. Διαθέτει ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές για κάθε προτίμηση, περιοχή επισκέψιμη όλο το χρόνο, ιδανική για Σαββατοκύριακο και τριήμερα.

Ξεχωριστής ομορφιάς το γραφικό φυσικό λιμάνι αλλά και το επονομαζόμενο από τους ντόπιους «Νησί» με την απίστευτη θέα στον Αργολικό Κόλπο. «Νησί» ονομάζεται ένα τμήμα του οικισμού που είναι χτισμένο στις πλαγιές αστεροειδούς υψώματος. Τα σπίτια στο κομμάτι αυτό έχουν διατηρήσει το παραδοσιακό τους χρώμα ενώ στην κορυφή υπάρχει το γνωστό μεσαιωνικό κάστρο του Παραλίου Άστρους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.