Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 26-28 Μαΐου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 26-28 Μαΐου

Μάιος 26, 2017 - 14:33
0 σχόλια

Tο ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

 

Δωρεάν ενημέρωση για τη χρησιμότητα της Γερμανικής Γλώσσας στην Τρίπολη

 

Eορτάζει ο Αη Γιάννης ο Ρώσος στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Θάνα

 

Ημερίδα «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: μετανάστης - πρόσφυγας» στην Τρίπολη

 

Γιορτή Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο Κυνουρίας

 

Σεμινάριο για την διατροφή των αθλητών στην Τρίπολη

 

«Ανοιχτές Πόρτες» με Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο στο Οινοποιείο Τρουπή

 

O ΣΑΟΟ εξορμά στα Καστριτοχώρια του Πάρνωνα

 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΑΕΚ Τρίπολης και ο Μ.Τ.Β. Αρκαδίας διοργανώνουν το Φιλικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2017

 

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του στρατηγού Παναγιώτη Κεφάλα

 

Εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Καλτεζών για την Α' Πελοποννησιακή Γερουσία

 

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών Αρκαδίας και παλαιμάχων Βόρειας Κυνουρίας

 

Η «Οικογένεια Νώε» από τη Θεατρική Ομάδα των Δασκάλων Αρκαδίας

 

Πρόταση για φαγητό

Devero's pizza * souvlaki δείτε ΕΔΩ

Κινηματογράφος

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ 

Ο Τζακ Σπάροου προσπαθεί να κρυφτεί από έναν παλιό εχθρό, τον Ισπανό καπετάνιο Αρμάντο Σαλαζάρ. Ο Σαλαζάρ μαζί με το πλήρωμα - φάντασμα του, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και έχουν σαν σκοπό να αφανίσουν όλους τους πειρατές και να πάρουν εκδίκηση από τον Σπάροου. Παλιοί γνώριμοι και νέοι σύμμαχοι θα πρέπει να βοηθήσουν τον Τζακ να βρει το μοναδικό αντικείμενο που μπορεί να σταματήσει τους νεκρούς. Την Τρίαινα του Ποσειδώνα η οποία δίνει τον έλεγχο των θαλασσών στον κάτοχο της!

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Εξόρμηση

Πλάτανος

Γραφικό χωριουδάκι χτισμένο στην νοτιοανατολική πλευρά του Πάρνωνα σε υψόμετρο 450 μέτρα, απέχει 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ο οικισμός έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος παραδοσιακός και ο επισκέπτης μαγεύεται με την πρώτη ματιά από την πλούσια βλάστηση και τα πολλά νερά που αντικρίζει με το που φτάνει στο χωριό.

Γνωστό το χωριό για το μικροκλίμα του και για το νερό του. «Σαν του Πλάτανου το νερό δε θα βρεις σ’ άλλα μέρη. Με μια γουλιά δε θες γιατρό, με δυο βρίσκεις ταίρι». Ο παλιός νερόμυλος η πέτρινη βρύση, η επιβλητική εκκλησία, τα σοκάκια, ο Πύρος του Μοίρα που συναντά όποιος φτάνει στο χωριό  προσφέρουν εικόνες που ξεκουράζουν και γαληνεύουν μυαλό και ψυχή. Όσοι αναζητούν περιπέτεια  και άμεση επαφή με τη φύση μπορούν να τη βρουν εξερευνώντας το Φαράγγι Σπηλάκια.

Στην περιοχή υπάρχει η Σπηλιά του Σωτήρος ή Σωσίμου, επίσης μπορεί κανείς να κάνει πεζοπορία στο φαράγγι της Λεπίδας. Πλούσια είναι και η πανίδα της περιοχής, ενώ ξεχωριστές και γνωστές οι γιορτές των ερώτων, των νερών και των φεγγαριών τον Αύγουστο με το γέμισμα του Φεγγαριού αλλά και οι γιορτές των κερασιών το Μάιο.Σε κοντινή απόσταση τα χωριά Χάραδρος και Σίταινα με πλούσια βλάστηση και απαράμιλλη φυσική ομορφιά.

Εξόρμηση από το discoverkynouria.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.