Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 24-26 Ιουνίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 24-26 Ιουνίου

Ιούνιος 24, 2016 - 13:40
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Από την Αρκαδία έως τον Εύξεινο Πόντο»

Ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στην Τρίπολη

Συνάντηση Εθελοντών για τον 4ο Τσακώνικο Δρόμο

Γιορτή Αγίων Πάντων στο Εξωκκλήσι του Αγίου Διονυσίου Τρίπολης

2ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης

Ετήσιος χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Λεωνιδίου

2ος Αγώνας στο 2ο Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης Αρκαδίας

Εκλογές οργάνων ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Εορτασμός Ημέρας τιμής Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Αγιοπετριτών Αττικής

Εκδήλωση τιμής για τα 72 χρόνια από την ηρωική μάχη στα Κανελάκια

Ημερίδα για τον τουρισμό στο Λεωνίδιο

Παρουσίαση αναπαλαιωμένων και συντηρημένων ποδηλάτων στην Τρίπολη

Συναυλία «Ανθολογία ελληνικού τραγουδιού» στο Στάδιο Τεγέας

Ο «Φον Δημητράκης» από τη Μεγαλόπολη στην Τρίπολη

 

Βιβλίο

Ζωή μου, εσύ..., Κωνσταντούρου Μαρία

Ο χρόνος κυλά, τα δευτερόλεπτα τρέχουν και η ζωή... συνεχίζεται. Πάντα! Με ήλιο ή με βροχή, με γέλιο ή με δάκρυ, με κάποιους να φεύγουν και με άλλους να έρχονται, η ζωή παίρνει τις μοίρες αγκαλιά και συνεχίζει το ταξίδι... Εγώ είμαι η Αννέζα και στη ζωή μου δεν έλειψαν τα βάσανα, τα δάκρυα κι ο θάνατος. Όσοι βρέθηκαν στο δρόμο μου ρούφηξαν όλη μου την ενέργεια και μάδησαν όλα τα φύλλα της ψυχής μου. Όμως, παρά τα τόσα χρόνια που είμαι σ' αυτή τη γη, δε δέχομαι να καθορίσει κανείς και τίποτα τη ζωή μου. Υπήρξαν φορές που έχασα τον έλεγχο του τιμονιού. Υπήρξαν φορές που το πηδάλιο της ζωής μου το πήραν στα χέρια τους άλλοι. Ωστόσο η καπετάνισσα είμαι πάντα εγώ και εγώ είμαι εκείνη που θα χαράζει πάντα την πορεία... Αυτή που εγώ ήθελα πάντα να ακολουθήσω. Η δική μου η ζωή είναι τα ανέμελα χρόνια της νιότης μου... Οι πέντε μέρες του έρωτά μου... Η καλοσύνη της Ρηνιώς και η αγάπη της Ειρήνης... Το λουλούδι που άνθισε έπειτα από μισό αιώνα στο ραγισμένο γλαστράκι... Το βλέμμα που κρύβει μια παλιά φωτογραφία... Καμιά φορά όταν την κοιτάζω, νιώθω πως υπάρχει ακόμη μέσα μου λίγη ψυχή. Καμιά φορά όταν την κοιτάζω, τη χαϊδεύω και ψιθυρίζω: «Ζωή μου, εσύ...»

Εξόρμηση

Παραλία Τηγάνι

Η παραλία μοιάζει με το μαγειρικό σκεύος και υποδέχεται τον επισκέπτεται λίγο πριν φτάσει στον Τυρό. Η παραλία βρίσκεται αριστερά του δρόμου και έχει βαθυγάλαζα νερά και πεντακάθαρα. Ενώ η πλαγιά που είναι καταπράσινη φθάνει μέχρι τα βότσαλα της  παραλίας.

Το τοπίο είναι μοναδικό και η ομορφιά ξεχωριστή αφού γύρω γύρω υπάρχουν πεύκα και ελιές ενώ για όσους είναι ρομαντικοί και ερωτευμένοι μπορούν να επισκεφτούν με βάρκα «τη σπηλιά των ερωτευμένων».

Και μετά το μπανάκι αν δεν θέλετε να μείνετε εκεί και να θαυμάσετε το τοπίο κάνοντας πεζοπορία μπορείτε να πάτε στον Τυρό για ψαράκι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.