Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 22-24 Ιουλίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 22-24 Ιουλίου

Ιούλιος 22, 2016 - 14:10
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Μοναδική έκθεση φορεσιάς στα Λαγκάδια

3on3 τουρνουά στα Κούτρουφα

Ταξίδι στο χρόνο με παραδοσιακούς χορούς στα Λαγκάδια

Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο από τη Φιλαρμονική Σπάρτης στο Λεωνίδιο

Εκδηλώσεις στο Σουλάρι στην μνήμη του Προφήτη Ηλία

43ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια

Eορτασμός 72ης επετείου Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα Γερμανικά στρατεύματα

15η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου

Εορτή Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στην Τρίπολη

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη

Θεατρική παράσταση «Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ» του Αλέκου Σακελάριου από το B΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων σε σκηνοθεσία της Έφης Πίκουλα.
ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ

Βιβλίο

Το καταραμένο Παιχνίδι, Clive Barker

Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν την ανανεωμένη έκδοση του πετυχημένου βιβλίου του πολυβραβευμένου Clive Barker, Το Καταραμένο Παιχνίδι.

Υπάρχουν πράγματα χειρότερα κι απ' τον ίδιο τον θάνατο. Υπάρχουν παιχνίδια τόσο σαγηνευτικά σατανικά, τόσο υπέροχα ανήθικα, που κανείς παίκτης δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Μέσα από τα στοιχειωμένα από σκιές συντρίμμια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τζόζεφ Γουάιτχεντ τόλμησε να προκαλέσει τον σκοτεινό πρωταθλητή του απόλυτου παιχνιδιού της ζωής.
Έχοντας πια αποκτήσει αμύθητα πλούτη, ο Γουάιτχεντ ζει αιχμάλωτος στο σαβανωμένο με τρόμο φρούριό του, καταδικασμένος να πληρώσει ένα ασύλληπτο τίμημα. Καμιά ψυχή δεν θα ξεφύγει από την ισοπεδωτική φρίκη, τη νεκραναστημένη οργή, τα ακατονόμαστα χρέη του "Καταραμένου Παιχνιδιού".

Εξόρμηση

Με αφορμή το διήμερο εκδηλώσεων στα Λαγκάδια είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε το όμορφο χωριό της Γορτυνίας, κτισμένο σε απότομη πλαγιά βουνού. Το χωριό βρίσκεται 65 χλμ. ΒΔ. της Τρίπολης και 80 χλμ Α. του Πύργου. Είναι η πατρίδα των Δεληγιανναίων αλλά και άλλων αγωνιστών του 1821. Ονομαστοί σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν οι Λαγκαδινοί κτίστες, με πλούσια αρχιτεκτονική παράδοση η οποία είναι εμφανής και στο ίδιο το χωριό.

Τα Λαγκάδια όμως πέρα από την ομορφιά της ιστορίας και της τέχνης, είναι και ένας σύγχρονος προορισμός διακοπών με πολύ καλόγουστη τουριστική υποδομή, εξαιρετικό φαγητό και άφθονες επιλογές διασκέδασης,  δραστηριοτήτων   και κοντινών αποδράσεων. Στον κεντρικό δρόμο δεσπόζει ο ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που χτίστηκε το 1805 και κοσμείται από ένα θαυμάσιο πέτρινο καμπαναριό με ρολόι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.