Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 20 - 22 Ιουλίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 20 - 22 Ιουλίου

Ιούλιος 20, 2018 - 14:26
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Πανηγύρι στο Βάγγου

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Μανθυρέα

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στην Τρίπολη

9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων στην Τρίπολη - Το πρόγραμμα

«Ο δικός μας Καρυωτάκης» από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης

Εορτασμός της 74ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Παπαναστασίου στο Μαλλιαροπούλειο

Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σίντζας

 

Διασκέδαση

Στιγμές χαλάρωσης, δροσιάς και γεύσης στο Eden

Βιβλίο

Το Βιβλίου του Νερού-Ανδρέας Φιλιππόπουλος Μιχαλόπουλος

Απελευθερωμένος από τον αρχέγονο φόβο για το νερό, ο Ανδρέας Φιλιππόπουλος-Μιχαλόπουλος συγγράφει «Το βιβλίο του Νερού».
Είκοσι αυτοτελή αφηγήματα και εννέα φωτογραφίες μετατρέπονται σε υδάτινο σύμπαν, καθώς η φαντασία του συγγραφέα παρακινεί τον αναγνώστη να συμπλεύσει, να επιπλεύσει, να αποπλεύσει, να αναδυθεί
και να αναζωογονηθεί μέσα από το νερό.

Φθόγγοι, λέξεις, ιστορίες γίνονται νερό, κύματα που καταπίνουν κτίρια ή σκάνε στο κατώφλι της κουζίνας, μπουρμπουλήθρες, κινούμενοι βυθοί με φύκια, λεκέδες ωκεανών, βράγχια ψαριών, ντοματίνια που αναβλύζουν σε κήπους. Ένας ολόκληρος κόσμος συγκρατιέται μόνο από υδάτινες γέφυρες, τεντωμένα σχοινιά από ζελέ, τρεμουλιαστά χέρια από κύματα.

Εξόρμηση

Παραλία Φωκιανός

Μία από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας και όχι μόνο είναι η παραλία Φωκιανός, που βρίσκεται σε μία άκρη της ανατολικής Πελοποννήσου, περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιανατολικά του Λεωνιδίου.

Το βουνό την αγκαλιάζει , ενώ η διαδρομή δεν σε προϊδεάζει για αυτό που θα δεις, αφού περνάς μέσα από δάση και βουνά.

Η παραλία του Φωκιανού είναι ένας απάνεµος όρµος, µε ψιλό βοτσαλάκι, φυσικό καταφύγιο για τα σκάφη, τα οποία θα δείτε να αγκυροβολούν στα ανοιχτά, απολαµβάνοντας τα καταγάλανα ήρεµα νερά.

Το σκηνικό είναι μοναδικό και σίγουρα θα σας αποζημιώσει για την όποια ταλαιπωρία υποστείτε λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.

Για όσους αναζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία, δεν έχουν παρά να την γευτούν αυτό το τριήμερο στην παραλία Φωκιανός. Με την ευκαιρία μπορείτε να κάνετε και μια βόλτα στα γύρω χωριά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.