Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 12 - 14 Οκτωβρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 12 - 14 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 12, 2018 - 14:02
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Εορτή του Αγίου Κοσμά του Μελωδού στην Τρίπολη

Γιορτή Τρύγου στον Παλαιόπυργο

ΕΟΣ Τρίπολης: Εισαγωγή στη μανιταρογνωσία και στον μαγικό κόσμο των μανιταριών

Εθελοντικός καθαρισμός της Λίμνης Λάδωνα 2018

«Από την Αϊτή της Καραϊβικής στην Τρίπολη της Αρκαδίας»

Κινηματογράφος

Ο ΚΥΡΙΟΣ & ΤΟ ΟΠΛΟ

«Ο Κύριος & το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ, από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ, που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα  που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

(Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Σάββατο (13/10)

Α' Αρκαδίας 16:00

-Νικηταράς Δολιανών-Ερμής Μελιγούς

-Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου

 

Κυριακή (14/10)

Γ' Εθνική Κατηγορία (8ος όμιλος) 16:00

-Αστέρας Βλαχιώτη-Παναρκαδικός

Α' Αρκαδίας 16:00

-Μαντινειακός-Λεωνίδιο

-Βρασιές-Απόλλων Τυρού

-Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός

-Ολυμπιακός Λεωνιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης

 

Ολόκληρη η αγωνιστική κίνηση ΕΔΩ

 

Εξόρμηση

Λαγκάδια

Το όμορφο χωριό της Γορτυνίας, κτισμένο σε απότομη πλαγιά βουνού. Το χωριό βρίσκεται 65 χλμ. ΒΔ. της Τρίπολης και 80 χλμ Α. του Πύργου. Είναι η πατρίδα των Δεληγιανναίων αλλά και άλλων αγωνιστών του 1821. Ονομαστοί σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν οι Λαγκαδινοί κτίστες, με πλούσια αρχιτεκτονική παράδοση η οποία είναι εμφανής και στο ίδιο το χωριό.

Τα Λαγκάδια όμως πέρα από την ομορφιά της ιστορίας και της τέχνης, είναι και ένας σύγχρονος προορισμός διακοπών με πολύ καλόγουστη τουριστική υποδομή, εξαιρετικό φαγητό και άφθονες επιλογές διασκέδασης,  δραστηριοτήτων   και κοντινών αποδράσεων. Στον κεντρικό δρόμο δεσπόζει ο ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που χτίστηκε το 1805 και κοσμείται από ένα θαυμάσιο πέτρινο καμπαναριό με ρολόι.

Το χωριό είναι αναπτυγμένο τουριστικά, με κλασικές ταβέρνες, καφετέριες και ξενώνες. Ιδανική εκδρομή κοντά στο χωριό είναι το υπέροχο ελατόδασος του Μαινάλου και το ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ιδανικές χειμερινές αποδράσεις.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.