Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 09-11 Οκτωβρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 09-11 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 09, 2015 - 14:30
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Εικαστική έκθεση collage στη Δημητσάνα

4ος Καθαρισμός της Λίμνης Λάδωνα

Ημερίδα για την συμβολαιακή γεωργία στο Λεβίδι

Κινηματογράφος

ΕΒΕΡΕΣΤ 

Η πραγματική ιστορία του Φιλίπ Πετίτ ο οποίος το 1974 προσέλαβε μια ομάδα ανθρώπων για να τον βοηθήσουν να εκπληρώσει το όνειρο του... Να ενώσει τους Δίδυμους Πύργους με ένα χοντρό σύρμα και να ισορροπήσει πάνω του έχοντας από κάτω το απόλυτο κενό!

Ο καταξιωμένος Ρόμπερτ Ζεμέκις μας παρουσιάζει την ιστορία του ανθρώπου που το 1974 έκανε ολόκληρο τον κόσμο να τον παρακολουθεί, με κομμένη την ανάσα, να πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα στην ιστορία της ανθρωπότητας! (Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

Βιβλίο

Μεγαλώνοντας την Αγάπη των Κόλλια, Άλκηστη - Πάτρας, Πάρης

Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ανήμερα Χριστουγέννων, ότι μεταμορφώθηκε σε αυτό που ποτέ δεν ήθελε. Όσο κι αν δυσκολεύεται να το πιστέψει, τελικά έχει παντρευτεί! Τώρα πλέον συζεί με τη Χριστίνα, την οποία συνεχίζει να θεωρεί μονίμως υπεύθυνη για την κατάστασή του. Ευτυχώς, όλες του οι αντιδράσεις ανακόπτονται μπροστά στο μικρό τους αγγε...λούδι, την Αγάπη, ένα λου...λούδι που ευωδιάζει την καθημερινότητά τους. Η μικρή Αγάπη γίνεται η αφορμή για τον μπαμπά της να φιλοσοφήσει και να ανακαλύψει τη μαθηματική εξίσωση για τη σχέση ενός ζευγαριού.

Στις φιλοσοφικές του αναζητήσεις παίρνουν μέρος και οι φίλοι του "κυνηγοί κουνελιών". Φιλιά, γρανάζια, ρούχα και κόκορες ανακατεύονται στο μυαλό του με απολαυστικό τρόπο. Η οικογενειακή θαλπωρή, αν και με τρυφερές και ζεστές στιγμές, δεν είναι αρκετή για να τον κάνει να σταματήσει τα νυχτοπερπατήματα και τις πολύμηνες αποδράσεις από το σπίτι.

Η Χριστίνα μονίμως ερωτευμένη με τον ιππότη της, υπομένει τη συμπεριφορά του ή κατά περιόδους αδιαφορεί. Έχει τη βαθιά πεποίθηση ότι μόνο με αγάπη, θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Και μέσα σε όλο αυτό το χαμό, μεγαλώνει η τριανταφυλλένια Αγάπη! Ο χωρισμός τους είναι αναμενόμενος, αλλά συνέχεια με μαγικό τρόπο αναβάλλεται, χάρη στο πιο όμορφο και έξυπνο μωρό του κόσμου τους. Η φλόγα της αγάπης τους, αν και σιγοσβήνει στις καρδιές τους, δεν έχει πεθάνει εντελώς. Ο Βασίλης μπερδεμένος ακόμα με αυτό που πραγματικά επιθυμεί στη ζωή του, αποφασίζει να αφήσει τη μοίρα να πάρει το πάνω χέρι. Ένα τυχαίο περιστατικό που του συμβαίνει μεταμορφώνει στα μάτια του τη Χριστίνα από αδιάφορη στο φύλακα άγγελό του. Όλα ανατρέπονται και η σχέση τους πλέον αποκτά άλλο νόημα. Η ισορροπία του σύμπαντος αποκαθίσταται προσωρινά, μέχρι να έρθει η επόμενη καταιγίδα, που ίσως τους δέσει ή ίσως τους χωρίσει για πάντα...

Ταινία

Foxcatcher

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μαρκ Σουλτζ, λαμβάνει μια πρόσκληση από τον εκατομμυριούχο Τζον Ντυ Ποντ, να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του για να προπονήσει μια ομάδα παλαιστών για τους Ολυμπιακούς της Σεούλ του 1988. Δέχεται με ενθουσιασμό, καθώς το βλέπει και σαν μια ευκαιρία να ξεφύγει από τη σκιά του αδερφού του, Ντέιβ. Κολακευμένος από την προσφορά, ο Μαρκ βλέπει τον Ντυ Ποντ ως πατρική φιγούρα κι αναζητά συνεχώς την επιβεβαίωσή του. Η άστατη προσωπικότητα όμως του Ντυ Ποντ, σύντομα θα παρασύρει το Μαρκ σε ένα νοσηρό τρόπο ζωής, κι απειλεί να υπονομεύσει την προετοιμασία του. Η εμμονή του με το Ντέιβ και την αποφασιστικότητα που αποπνέει, θα τροφοδοτήσει την παράνοιά του, και οι τρεις τους θα οδεύσουν προς μια τραγωδία που κανείς δε θα μπορούσε να έχει προβλέψει.

 

Αθλητισμός

Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Α’ Αρκαδίας 16:00

- ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος

-Λεωνίδιο-Απόλλων

Παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

1ος όμιλος

- (10:30) Ελπίδα-Τεγέα

-(13:00) Παγγορτυνιακός-Παναρκαδικός

Παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

2ος όμιλος

-(13:00) Αχιλλέας-Βρασιές

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Basket League 1η αγωνιστική

- (17:00) Κηφισιά – Αρκαδικός

Α' Αρκαδίας 16:00

-Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

-Πανθυρεατικός-Τεγέα

-Ολυμπιακός-Παγγορτυνιακός

Γ' Εθνική 3ος όμιλος

-Χαλκίδα – Παναρκαδικός

Παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

1ος όμιλος

- (12:30) Ορχομενός-ΑΕΚ

Παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

2ος όμιλος

-(12:00) Απόλλων-Μελλιγού

-(13:00) Λεωνίδιο-Ηρακλής

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.