Οι πιθανές ενδεκάδες Αστέρα και Παρτιζάν

Οι πιθανές ενδεκάδες Αστέρα και Παρτιζάν

Οκτώβριος 02, 2014 - 12:02
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζεται για πρώτη φορά εντός έδρας σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να συνδυάσει το ιστορικό γεγονός με μια νίκη επί της Παρτιζάν (22:05) στο ‘’ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Οι δύο προπονητές έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την σημερινή αναμέτρηση και είναι έτοιμοι να ρίξουν στην μάχη όσα όπλα διαθέτουν στην φαρέτρα τους έτσι ώστε να να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που προσδοκεί ο καθένας για την ομάδα του.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Αστέρα Τρίπολης είναι: Κοσίτσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Γκόιαν και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Λούι και Παντελιάδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ζησόπουλο, Ουσέρο και Μουνάφο να συνθέτουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Και στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστούν οι Ρόλε, Μάσα και Πάρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκο Νίκολιτς θα παρατάξει  στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Παρτίζαν  με τους: Λούκατς, Βουλίσεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βολκόφ, Μπράνκο Ίλιτς, Μάρκοβιτς, Σάσα Ίλιτς, Γκρμπιτς, Πάντιτς και Λάζοβιτς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.