Οι πιο τρελοί φυλακισμένοι του πλανήτη ήρθαν στην Τρίπολη (pics,vid)

Οι πιο τρελοί φυλακισμένοι του πλανήτη ήρθαν στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 13, 2017 - 10:15
0 σχόλια

Η θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μακρής ήρθε στην Τρίπολη την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και χάρισε στο κοινό στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης.

Ο Γιώργος Μακρής παρουσίασε δύο παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με ένα κείμενο ξεκούραστο, συγκινητικό, γεμάτο ανατροπές και με άφθονο γέλιο στο θεατρικό έργο «Να Sex-υπνήσω Πεθερά? Μπρίζον Break No3».

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας επάνω στη σκηνή και ανατρέψε τα δεδομένα με εικόνες σε διαφορετικές συγκινητικές, τραγελαφικές, γεμάτες γέλιο καταστάσεις.
Ο Γιώργος Μακρής παρουσίασε τα ανατρεπτικά και συγκινητικά γεγονότα με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Ο Βασίλης Καμίτσης έσπασε τα ταμπού και προσέφερε απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Ο Σπύρος Θεοδόσης ήταν ο φύλακας σε μια τρελή φυλακή που δίνει γέλιο με μοναδικές ερμηνείες, ο Γιώργος Μαυράς ήταν η ανατροπή σε ρόλο-έκπληξη και ο Κώστας Γόνης προσφέρει την ανατροπή «παντρεμένη» με τη Βέφα Αλεξιάδου, τον Λαζάρου, και τον Σκαρμούτσο.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Να Sex-υπνήσω Πεθερά? Μπρίζον Break No3» στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.