Τατούλης
symvolo

«Οι παρανομίες του κ. Τατούλη συνεχίζονται - Οι κκ. Νίκας και Δέδες θα πάρουν θέση;»

«Οι παρανομίες του κ. Τατούλη συνεχίζονται - Οι κκ. Νίκας και Δέδες θα πάρουν θέση;»

Μάρτιος 14, 2019 - 18:29
1 σχόλια

Με την συνδρομή  τριών «μεταγραφών» - (μιας από καιρό και δυο νέων ) - από τις παρατάξεις των κ. Νίκα, Δέδε  και Μανώλη ο κ. Τατούλης πέτυχε να έχει μια απαρτία "κουρελού" και να περάσει τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η «επιτυχία» όμως αυτή είναι έωλη διότι η  συνεχιζόμενη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ.Π. είναι  αμφισβητούμενη για τη νομιμότητα της. 

Προκύπτουν όμως και σοβαρά ερωτήματα και για τους κ. Νίκα και Δέδε οι οποίοι οφείλουν να πάρουν επιτέλους θέση: 

1. Θα μιλήσουν για αυτές τις  «μεταγραφές» ή θα συνεχίσουν να σιωπούν; 
2. Θα μιλήσουν για τη σκοπιμότητα, την νομιμότητα και την περιβαλλοντική  διάσταση  του ΣΔΙΤ;
Οι πολίτες της Πελοποννήσου απαιτούν καθαρές κουβέντες.
  
       Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» τονίζει με σαφήνεια ότι: 

1. Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει πολιτικά την  απαράδεκτη και πρωτοφανή απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να αρπάξει τα χωράφια των ανθρώπων με  αναγκαστικές απαλλοτριώσεις υπέρ της ΤΕΡΝΑ  ΑΕ  ώστε να ξεπεραστεί το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε με τα πλαστά συμβόλαια.  
2. Θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις παρανομίες με όλους τους πρόσφορους τρόπους. Η Περιφερειακή Αρχή θα αντιμετωπίσει και πάλι τον έλεγχο νομιμότητας για την μη νόμιμη αλλαγή της ημερομηνίας ολοκλήρωσης της συνεχιζόμενης  συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ.Π. 
3. Καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να ακυρώσει τις αποφάσεις για το ΣΔΙΤ οι οποίες σαφώς ελέγχονται και για τη νομιμότητα τους.

     Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή και για τη τήρηση της νομιμότητας και για να αποτρέψουμε με τη βοήθεια των ενεργών πολιτών να υλοποιηθεί το αντιπεριβαλλοντικό και αντιοικονομικό έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ
 

Το Γραφείο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για ποιες μεταγραφές ; ; ; Για τη στάση του Νίκα μήπως και της Νέας Δημοκρατίας ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.