Οι πανηγυρισμοί της Κ-17 του Αστέρα στα αποδυτήρια

Οι πανηγυρισμοί της Κ-17 του Αστέρα στα αποδυτήρια

Απρίλιος 27, 2015 - 20:14
5 σχόλια

Η εφηβική ομάδα της Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης χρειάζονταν έναν βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο final-4 του πρωταθλήματος της Super League και τα κατάφερε.

Ύστερα από μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Super League οι έφηβοι του Αστέρα τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο final-4  πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του αρκαδικού συλλόγου βάζοντας πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το σφύριγμα της λήξης οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι για αυτήν την τεράστια επιτυχία που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης ενώ στα αποδυτήρια στήθηκε ένα μικρό πάρτι γιορτάζοντας έτσι την συμμετοχή τους στις 4 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

συγχαρητηροα στα παιδια στο προπονητικο team και στους Μπακο και Καυμενακη για οσα προσφερουν στο τοπο μας

συγχαρητηροα στα παιδια στο προπονητικο του ολυμπιακου που κερδισαν τον παο και ηρθαν και επαιξαν στην τριπολη με την τριτη ομαδατους για να μην παει ο παο στουσ 4 !!!!!!

10.32 Είναι μεγάλο λάθος να υποτιμάς έτσι την προσπάθεια των παιδιών του Αστέρα. Εϊναι άδικο για τον αγώνα που έχουν δώσει τα παιδιά αυτά. Κανείς δεν τους χάρισε τίποτα. Τα έβλεπα όταν ερχόντουσαν να παίξουν με ομάδες της Αθήνας και τα έδιναν πάντα όλα. Μπράβο στα παιδιά.

μπραβο στα παιδια στην ομαδα ολη ,οσο για αυτους που ζηλευουν υπαρχει και το ξυδι.γιατι αυτα τα παιδια εχουν να δωσουν και αλλα στην αρκαδια και στον αστερα ,ειναι παιχτουρες καλα παιδια και μια παρεα

τι να πεις και εσυ βαζελε που εχασες δυο φορες 3-1 και 3-0 απο την κ17. περαστικα σου ,ποιες ξυδι ,υπαρχει αφθονο στην αρκαδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.