Οι Οικολόγοι Πράσινοι «ψηφίζουν» Σταύρο Αργειτάκο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι «ψηφίζουν» Σταύρο Αργειτάκο

Μάιος 23, 2014 - 14:11

Η Πολιτική Κίνηση Λακωνίας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, εκτιμώντας την προσπάθεια αναβάθμισης της ζωής των Σπαρτιατών, με έργα όπως το Πάρκο Γουδέ, τη συνεχόμενη στήριξη σε θεσμούς, όπως το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, την ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΛΑΣΙΑ, καθώς και την περιβαντολογική ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής υπό τον Σταύρο Αργειτάκο, θα ήθελε να τον δεί να συνεχίσει το έργο του, παραμένοντας Δήμαρχος Σπαρτιατών και την επόμενη πενταετία.

  Αν και εκτιμούμε το ήθος και την προσωπικότητα του κ. Βαλλιώτη, διαφωνούμε έντονα με τον τρόπο που σκέπτεται να διαχειριστεί τα απορρίματα του Δήμου Σπαρτιατών.
Θεωρούμε ότι η διαχείριση των απορριμάτων δεν πρέπει αν περάσει στα χέρια ιδιωτών, αλλά να παραμείνει στον Δήμο Σπαρτιατών.

Ωστόσο ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, όποια και αν επιλεγεί από τους Σπαρτιάτες  τελικά, με τρόπο που θα αντανακλά το ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ, δίνοντας την απαιτούμενη σημασία στην προστασία του Ταυγέτου, του Πάρνωνα και του Ευρώτα, αλλά και θα είναι σύμφωνος με την αρχαιοτάτη ιστορία της πόλης που ζούμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Θ.ΚΑΛΛΕΜΗΣ, Γ.ΦΛΩΡΟΣ

Δελτίο Τύπου