Οι οικοδόμοι της Μεγαλόπολης στο πλευρό της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδος

Οι οικοδόμοι της Μεγαλόπολης στο πλευρό της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδος

Ιούνιος 11, 2019 - 17:21
0 σχόλια

Το ΔΣ του Σωματείου μας εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την αγωνιστική συμπαράσταση των μελών μας στον Αγώνα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και τον σωματείων μελών της στη Μεγαλόπολη για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του κλάδου και την επίλυση των υπολοίπων προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί (πληρωμή εργολαβικών, ΑΗΣ, τριετίες, αναδρομικά, υγιεινή και ασφάλεια).

Η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε)  αποτελεί κατάκτηση για τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας (οκτάμηνα και εργολαβικούς). Είναι μια ΣΣΕ που πρέπει να υπογραφεί μέσα σε δύσκολες συνθήκες, για να αποτελέσει ένα παράδειγμα για όλους μας πως μέσα από οργανωμένους αγώνες μπορούμε να ελπίζουμε σε κατακτήσεις και δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι με τους οργανωμένους αγώνες τους, σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των εργοδοτών, μπορούν να πετύχουν και να επιβάλουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας μέσα στους χώρους εργασίας.

Καλή δύναμη.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.