Οι νέοι της Super League πάνε.. Final – 4 (video)

Οι νέοι της Super League πάνε.. Final – 4 (video)

Μάιος 27, 2015 - 20:08
0 σχόλια

Η εφηβική ομάδα Κ-17 του Αστέρα βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο όπου θα λάβει μέρος στο Final-4 του πρωταθλήματος της Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της με στόχο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί και φυσικά να προσπαθήσει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση και φέρνοντας στην Τρίπολη το  πρωτάθλημα.

Την προσπάθεια αυτή των εφήβων της αρκαδικής ομάδας αλλά και όλο το τουρνουά της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ-17 θα έχετε την δυνατότητα να την δείτε μέσα από την συχνότητα του συνδρομητικού καναλιού της Nova ζωντανά από το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο όπου και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 28 Μαΐου με τους δύο ημιτελικούς με την  πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στις εφηβικές ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον αγώνα να ξεκινά στις 17:00 και στην δεύτερη αναμέτρηση η Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με τον αγώνα να ξεκινά στις 20:00.

Αναλυτικά το κείμενο με την προαναγγελία των αγώνων από το novasports.gr

«Οι νέοι της Super League πάνε Αγρίνιο για το Final Four του πρωταθλήματος Novasports Superleague K17! Μη χάσεις την Πέμπτη 28/05 τους δύο ημιτελικούς Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα & ΠΑΟΚ -Αστέρας Τρίπολης και το Σάββατο 30/05 τον μεγάλο τελικό ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.