Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο… Αστέρας Κ20 - Πανιώνιος Κ20 2-0 (vid)

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο… Αστέρας Κ20 - Πανιώνιος Κ20 2-0 (vid)

Οκτώβριος 21, 2017 - 15:00
0 σχόλια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξη Νικολακόπουλο ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ, η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε του Πανιωνίου με 3-2 αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0!

Σ' ένα συναρπαστικό ματς με γρήγορο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και εναλλαγές συναισθημάτων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε του Πανιωνίου με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Οικονομίδη, αλλά στο 40' ο Νικολακόπουλος ισοφάρισε με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Jang.

Στο 69ο λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ο Jang και πάλι με εξαιρετική κάθετη ασίστ έβγαλε μόνο τον Νικολακόπουλο και ο νεαρός επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αστρά για το 2-1!

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Τσακιργιάννη στο 75', αλλά ο Νικολακόπουλος είχε και πάλι απάντηση. Στο 83' με παλικαρίσια κίνηση μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έδωσε τη νίκη στον ΑΣΤΕΡΑ!

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε στους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιμόπουλος, Τσέκος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Φωτόπουλος, Μπλάτσος, Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος, Jang, Νικολακόπουλος.

Επαιξαν και οι: Κομνηνός, Ασημάκης, Κάρδαρης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ20: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.