Οι νέες φανέλες του Αστέρα (photos&video)

Οι νέες φανέλες του Αστέρα (photos&video)

Ιούνιος 20, 2012 - 21:37
14 σχόλια

Τις νέες φανέλες για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 παρουσίασε στην έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα ο Αστέρας, οι οποίες κυριολεκτικά άφησαν άριστες εντυπώσεις και έκλεψαν την παράσταση ακόμη και από τα πανέμορφα μοντέλα που τις παρουσίασαν.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος μάλιστα δώρισε τη νέα φανέλα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στους υπευθύνους του Αστέρα αναμνηστική μπλούζα από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/chOPwY5bSD0


14 Σχόλια

Και γ@μω τις φανέλες.

πιστεύω πως και χωρίς φανέλα τα κορίτσια είναι τέλεια!

χαλι μαυρο οι φανελες.λες και εχουν βαλει το κιτρινο μπλε σε κελι

Τι μλκ είναι αυτή; Σαν κουρτίνα λεωφορείου του ΚΤΕΛ είναι. Δεν έχουν καθόλου φαντασία ρε γμτ...;; τελος παντον.. καλη χρονια να εχουμε.

<p> Kύριε Μπουντρούκα ντροπή. Γνωρίζουμε τη σχέση σας, με τον Μποροβήλο, τις συνεντεύξεις σας με τον Μπάκο, αλλά με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου, δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε δημόσιες σχέσεις *** για κ***. Μετατρέψατε την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης σε καθαρή προβολή του Αστέρα και των χορηγών του. Ως διδαχθείς εμπορικό δίκαιο, πιστεύω να θυμάστε τα περί αθέμιτου ανταγωνισμού. Είναι η ΝΙΚΕ χορηγός της έκθεσης; Αν όχι μπλέξατε. Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης έπρεπε να είναι ένθετο στην εκδήλωση; Τον Αγγελόπουλο τον τιμήσατε εσείς ατομικά, το Επιμελητήριο, ή ο*** Πρόεδρος του Αστέρα; Τέλος επειδή δεν έτυχε αλλά πέτυχε, χρόνια περίμενα να δω τον Μποροβήλο φανερά με φανέλα του Ολυμπιακού.</p>

δεν ντρεπεσε ρε μπορο??τι καρναβαλια ειναι αυτα με τους γαυρους? Σηκω φυγε

H κακομοιριά σας δεν εχει όρια!Αντι να είσαστε κοντά στην ομάδα μας,αντι να ανάβετε κεριά στους μεγαλομέτοχους που σας κάνουν διαφήμιση σε όλη την Ευρώπη,εκει εσεις να δείξετε πόσο ταγάρια και γίδια είσαστε.Να μην ξυπνήσετε ποτέ,να μείνετε στην μιζέρια σας,και στα κουτσομπολιά σας,ανθρωπάκια ανάξια για οτιδήποτε καλό στην ΑΡΚΑΔΙΑ μας..!!

Eλάτε να τα πάρετε γαυροβάζελοι...!!!

Οπως ειπε & ο Φανης Παπαδοπουλος, σταματηστε τη κακομοιρια κλαψες......Προσωπικα γουσταρω τρελα τις νεες φανελες, ειδικα ομως η μπλε ειναι απιστευτη..!!! Κατα τ'αλλα ειναι πολυ ομορφες και εξυπνα σχεδιασμενες οι φανελες!! Οι αντιπαθειες παρακαλω να λειπουν. ο καθενας μας μπορει να εχει τα δικα του με τον οποιονδηποτε αλλα μη χανουμε και το δασος μονο για ενα δενδρο!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

κάποιοι τριπολιτες τελικά δεν γίνανε μίζεροι πρέπει να έχουν γεννηθεί έτσι. είναι ντροπή να έχουμε μια ομάδα που μας προσφέρει στην πόλη όλα; όσα κανείς άλλος δεν μπόρεσε στο παρελθόν και να υπάρχουν οι γνωστοί άγνωστοι μίζεροι που να υπονομεύουν και να λοιδορούν

Μονο ΑΣΤΕΡΑΡΑ ειμαστε και τιποτα αλλο.Ουτε μιζεροι ειμαστε ουτε τιποτα απο αυτα που λετε.Αλλα δν μπορουμε να βλεπουμε την εικονα αυτη πως να το κανουμε?Για αυτο μετα μας λενε γαυρους και με το δικιο τους. Μαλλον εσεις που γραφετε ολα αυτα ειστε ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ και λετε για δηθεν μιζερια...Που πιστευω πως οταν ηρθε ο γαυρος εδω σιγουρα εισασταν στην απεναντι κερκιδα.. ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!! TIGERS...