Οι νέες διοικήσεις σε Σχολικές Επιτροπές και Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας

Οι νέες διοικήσεις σε Σχολικές Επιτροπές και Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 12:27
2 σχόλια

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 17/9/2014 μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης είχε τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου των Σχολικών Επιτροπών και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και εκλογή αντιπροσώπων στον ΦΟΔΣΑ και στον Σύνδεσμο Μεθυδρίου.

Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας ψηφίστηκε ομόφωνα ο Αντιδήμαρχος Ηραίας  Παναγιώτης Μητρόπουλος.

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), ψηφίστηκε ομόφωνα η Δημοτική Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος Μαρίνα Διαμαντοπούλου

Αντιπρόσωποι στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Τρυφωνόπουλος  και Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος.

Αντιπρόσωποι στον Σύνδεσμο Μεθυδρίου εξελέγησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αθανάσιος Τρυφωνόπουλος και o Αντιδήμαρχος Βυτίνας Παναγιώτης Καραντώνης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αστεία αστεία, η κα Διαμαντοπούλου , αφου σήκωσε τον δήμο στα χέρια της και δημοσιοποίησε το τόπο της,αισθάνομαι πως της ανετέθη η κοινοφελής, για να την ανεβάσει και ΞΑΝΑ να προσφέρει μεγάλο έργο !!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΝΑ !!!ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

Άλλοι μονο στην Γορτυνία αν στηριχθεί στις τεράστιες....Πλαταρες της Διαμαντοπούλου. Φίδι που μας έφαγε με το κατάντημα μας. Άλλωστε την....Διαμαντοπούλου έχει για βκίτρινα Ο Γιαννόπουλος. και τον άλλο Νίκο να τους ...φωτογραφίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.