Οι "Μπέμπηδες" κατέκτησαν το τουρνουά που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας

Οι "Μπέμπηδες" κατέκτησαν το τουρνουά που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας

Αύγουστος 14, 2010 - 13:32

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Βλαχερναϊκός και οι Μπέμπηδες, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βλαχερναϊκός, είχε πολλά κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί 3 γκολ από τους Μπέμπηδες!!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βλαχερναϊκός κάλυψε τα κενά του και έπαιξε συγχρονισμένα με αποτέλεσμα να σημειώσει ένα τέρμα το οποίο σκόραρε ο Γιώργος Παπαδάκος. Τρία λεπτά πριν από την λήξη ο Βλαχερναϊκός κερδίζει πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιώργος Παπαδάκος, ο οποίος όμως το έχασε και έγινε ο μοιραίος παίχτης του αγώνα. Να τονίσουμε ότι οι παίχτες που σκόραραν για τους Μπέμπηδες ήταν οι: Πάνος Μακρής στο 13ο και στο 19ο λεπτό και Μαλάντος στο 23ο , ενώ για τον Βλαχερναϊκό το τέρμα το πέτυχε ο Γιώργος Παπαδάκος στο 40ο λεπτό. Στο τέλος έγινε απονομή και στις τρεις ομάδες που παραβρέθηκαν εκεί. Ο Γιώργος Παπαδάκος πήρε τον τίτλο του ΜVP, αφού σε όλους τους αγώνες σημείωσε συνολικά 8 τέρματα.

Στην ομάδα των Μπέμπηδων συμμετείχαν οι: Σταύρος Μεγρέμης, Σταύρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Παπαχρόνης, Μακρής, Μαλάντος, Στέργιος και Χρήστος Πανούσης.

Στην ομάδα του Βλαχερναϊκού συμμετείχαν οι: Γιώργος Παπαδάκος, Νίκος Πανούσης, Γιώργος Πανούσης, Μίμης Γιάκης, Πέτρος Πανούσης, Σωτήρης Πανούσης, Παναγιώτης Μεγρέμης.

Πιστεύω ότι κάθε χρόνο η Α.Ε.Β. θα πρέπει να διοργανώνει τέτοιου είδους τουρνουά και άλλες δραστηριότητες, για να συνεχίσει να έχει ζωή το χωριό μας.

Θανάσης Β. Τσιώλης, μαθητής Πρώτης Γυμνάσιου.

Πηγή:http://www.vlaxerna.gr/