Οι μπασκετικές επιδόσεις των Αρκάδων εκτός νομού

Οι μπασκετικές επιδόσεις των Αρκάδων εκτός νομού

Νοέμβριος 20, 2018 - 20:14
0 σχόλια

Τρεις εύκολες νίκες ήταν ο απολογισμός των ομάδων των τριών Αρκάδων που παίζουν μπάσκετ μακριά από τον νομό μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα πρωταθλήματα τους. ​

Η Ασπίδα Ξάνθης του Μάριου Τσέλου, ο Πανσερραϊκός​ του Βαγγέλη Σταματόπουλου και ο ΚΑΟ Κορίνθου του Γιώργου Μπαλή έκαναν το 3x3 στους αγώνες τους με τους τρεις Αρκάδες να έχουν συμμετοχή και να συμβάλουν στα ροζ φύλλα.

Ο Μάριος Τσέλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εκτός έδρας νίκης της Ασπίδας Ξάνθης στην έδρα του Αστέρα Σίνδου με 49-69 έχοντας 12 πόντους με 1 τρίποντο και μεγάλη συμμετοχή στο κομμάτι της δημιουργίας με την ομάδα του νεαρού γκαρντ να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος και ο Πανσερραϊκός​ είχαν εύκολο έργο κόντρα με το τελικό 37-85 στην έδρα του Πηγγαίου να μαρτυρά την άνετη και ταυτόχρονα ξεκούραση νίκη της ομάδας του Αρκά φόργουρντ που τελείωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους με τα "λιοντάρια" να μοιάζουν ασταμάτητα όντας στην κορυφή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ​έχοντας 7 στα 7.

Ο Γιώργος Μπαλής πανηγύρισε την δεύτερη του νίκη με τον ΚΑΟ Κορίνθου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής με την ομάδα του να επικρατεί εντός έδρας του Γλαύκου με 88-65 και να ανεβαίνει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ταλαντούχο γκαρντ να έχει 2 πόντους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.