Οι Μιλγουόκι Μπακς για Αντετοκούνμπο: Ενα παιδί απ' τα Σεπόλια που έγινε MVP του NBA (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς για Αντετοκούνμπο: Ενα παιδί απ' τα Σεπόλια που έγινε MVP του NBA (vid)

Ιούνιος 25, 2019 - 15:51
0 σχόλια

Ο Γιαννης Αντετοκούνμπο είχε βάλει στόχο να γίνει παίχτης του NBA και όχι απλώς τα κατάφερε αλλά έγινε ο απόλυτος super star, ο ηγέτης της ομάδας του και ο MVP της regular season του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο αυθόρμητος λόγος του "Greek Freak" λίγο μετά τη βράβευσή του, τα δάκρυα που κύλησαν στα μάτια του, τα λόγια που είπε για τους γονείς του, τα αδέρφια του, τους δικούς του ανθρώπους, τους Έλληνες που τον στηρίζουν και την ομάδα του που πίστεψε στο ταλέντο του, θύμισαν σε όλους μας την απίθανη διαδρομή που έχει καταγράψει αυτό το παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία, οι οποίοι αγάπησαν και σεβάστηκαν την Ελλάδα μεταδίδοντας αυτή την αγάπη και στα παιδιά τους.

Οι Μιλγουόκι λίγο μετά την βράβευση του δημοσιοποίησαν ένα εκπληκτικό βίντεο με την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα μέχρι και την εκπληκτική φετινή πορεία των Μπακε που έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Το βίνετο συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό σχόλιο που είναι ενδεικτικό του τι έχει καταφέρει ο Γιάννης και από ξεκίνησε και που βρίσκεται τώρα αναφέροντας: "Απλά ένα παιδι απ' τα Σεπόλια, που ήρθε στο Μιλγουόκι και έγινε MVP.

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.