Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στον Αστέρα

Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στον Αστέρα

Μάιος 23, 2017 - 10:54
1 σχόλια

Η Τρίπολη φιλοξένησε μέσω του Αστέρα το φετινό Final-4 των εφηβικών ομάδων Κ-17 του πρωταθλήματος της Super League στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε μια άψογη διοργάνωση.

Το μόνο ίσως που έλειψε στο τέλος ήταν να μείνει η κούπα του πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Κ17 του Αστέρα να φθάνει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο στο τέλος να μένει με την πικρία της πολύ καλής εικόνας και εμφάνισης.

Αγωνιστικά η ομάδα του Κώστα Μπεντεβή το άξιζε, ήταν καλύτερη αλλά δυστυχώς δεν είχε και την τύχη με το μέρος της όπως δηλαδή χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις για να μπορέσεις να πετύχεις την υπέρβαση και να πας μέχρι το τέλος της διαδρομής με επιτυχία.

Το πολύ σημαντικό μήνυμα όμως που βγήκε από το ποδοσφαιρικό διήμερο της Κ17 ήταν η μεγάλη γιορτή στην Τρίπολη σε ένα δείγμα πως όταν υπάρχει θέληση και σωστή οργάνωση μπορούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τελευταία το ποδόσφαιρο μας να διοργανώσουμε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός με τον Αστέρα βεβαίως να παίρνει τα εύσημα και σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης στα πολύ ευχάριστα ήταν και οι γεμάτες εξέδρες, η δίψα του κόσμου της Τρίπολης και ο τρόπος που αγκάλιασε τα παιδιά της Κ17 και στα δύο παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό με το θερμό χειροκρότημα στο φινάλε να επι9βραβέβει τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών που γέμισαν με περηφάνια την πόλη αλλά και την ομάδα τους για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Οι Κ17 του Αστέρα Τρίπολης σε μια δύσκολη χρονιά για την πρώτη ομάδα έδωσε το στίγμα της σηκώνοντας τον σύλλογο και δείχνοντας κατά κάποιων τρόπο τον δρόμο προς τους μεγάλους για την επόμενη μέρα και το πώς το Αστέρι θα λάμψει ξανά στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι έφηβοι του Αστέρα Τρίπολης αποτελούν μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, μια παρέα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που μπόρεσε μέσα από την πίστη στο πλάνο και την πολύ δουλειά να τρυπήσει το ταβάνι των φιλοδοξιών της πηγαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας πήγε μέχρι τον τελικό και παρότι το άξιζε δεν μπόρεσε να είναι αυτός που θα το σηκώσει στον ουρανό του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Όπως και να έχει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κιτρινομπλέ στιγμή.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Αστέρας για να βρει το δρόμο του θαπρέπει οι ιδιοκτήτες να πληρώσουν και να πάρουν καλούς παίχτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.