Οι μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου Λεωνιδίου και Γυμνασίου Τυρού στηρίζουν τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Οι μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου Λεωνιδίου και Γυμνασίου Τυρού στηρίζουν τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Οκτώβριος 17, 2019 - 08:35
1 σχόλια

Ενα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη –Ραφαήλ ,προκειμένου να έχει δικαίωμα στην ελπίδα και επίσης να νοιώσουν οι γονείς του ότι δεν είναι μόνοι τους στον δύσκολο αγώνα τους, τέτοιες στιγμές η αλληλεγγύη είναι πολύτιμη, παρηγορητική και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε (736 ευρώ συνολικά) ήδη κατατέθηκε στον λογαριασμό του μικρούλη με τις θερμές ευχές όλων να γυρίσει νικητής. Επίσης πρέπει  να προσθέσω ότι  τα παιδιά έδωσαν και ποσό 180 ευρώ  για μια μαθήτρια της Ε ΄τάξης δημοτικού σχολείου Περαίας Θεσσαλονίκης,που  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μαρία Κονδύλη ,εκπαιδευτικός  ΓΕΛ Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.