Οι «μάχες» της Κρήτης για Αστέρα και Αρκαδικό

Οι «μάχες» της Κρήτης για Αστέρα και Αρκαδικό

Φεβρουάριος 06, 2016 - 09:28
0 σχόλια

(15:00) Πλατανιάς-Αστέρας, (17:00) Ρέθυμνο-Αρκαδικός

 

Αστέρας Τρίπολης και Αρκαδικός βρίσκονται στην Κρήτη όπου μέσα σε διάστημα λίγων ωρών θα δώσουν δύο πολύ δύσκολες και σημαντικές αναμερήσεις με τον Πλατανιά και το Ρέθυμνο για την Super League και την Basket League αντίστοιχα.

Αστέρας και Αρκαδικός για τους δικούς της λόγους η κάθε ομάδα ψάχνουν τα θετικά αποτελέσματα που δεν είναι άλλα από τις νίκες έτσι ώστε οι κιτρινομπλέ να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά play off για να διεκδικήσουν στο τέλος του πρωταθλήματος ένα ευρωπαικό εισητήριο για μία ακόμα χρονιά και από την άλλη οι κυανόλευκοι να πάρουν μία βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια παραμονής τους στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τέλος των υποχρεώσεων του και από το κύπελλο Ελλάδος και τον αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό που έφερε ανακατατάξεις με την αποχώρηση του Στάικου Βεργέτη στρέφει αποκλειστικά την προσοχή στο πρωτάθλημα με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά και βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Αρκαδικός βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση με τα περιθώρια πλέον να στενεύουν και κάθε παιχνίδι από έδω και στο εξής να παίρνει τον χαρακτήρα τελικού αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο ΣΕΦΑ ψάχνει την νίκη επιβίωσεις που θα τον βοηθήσει και αυτόν στο ψυχολογικό αλλά και στο ουσιαστικό κομμάτι των βαθμών που έχει ανάγκη για να δει την συνέχεια με ακόμα μεγαύτερη ασιοδοξία.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν καθώς οι ''μάχες'' της Κρήτης για τον Αστέρα και τον Αρκαδικό ξεκινούν. Στην ''Περιβόλα'' των Χανίων (15:00) και στο ''Μελίνα Μερκούρη'' του Ρεθύμνου (17:00)  χτυπά η καρδιά του αρκαδικού αθληστιμού σε δύο παιχνίδια εξέχουσας σημασίας.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.