Οι λόγοι της παραίτησης Γιόκαρη απο το Δ.Σ Τρίπολης (Video)

Οι λόγοι της παραίτησης Γιόκαρη απο το Δ.Σ Τρίπολης (Video)

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 12:59
1 σχόλια

Παραιτήθηκε χθες από τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης αλλά και από την επιτροπή ποιότητας ζωής ο Βασίλης Γιόκαρης. 

Ο Βασίλης Γιόκαρης ευχαρίστησε το σώμα για το κλίμα του διαλόγου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ως είπε πως δεν πρέπει να γίνουν πολλά προς την κατεύθυνση της λειτουργίας του Δ.Σ . Όσο για τους λόγους της παραίτησης; Τους αναφέρει στο βίντεο που ακολουθεί!
Την θέση του Β. Γιόκαρη στο Δ.Σ  καταλαμβάνει ο Τάσος Παπαζαχαρίας, αφού ο Κώστας Ζαχαριάς λόγω της βουλευτικής ιδιότητας δεν ήθελε να αναλάβει τη θέση του ΔΣ...

Για τον κ. Γιόκαρη μίλησαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του και για την προσφορά του στο ΔΣ και στον διάλογο το χρονικό διάστημα που ήταν σύμβουλος, ενώ καλωσόρισαν το νέο σύμβουλο Τάσο Παπαζαχαρία που "επίσημη πρώτη" θα κάνει στο επόμενο ΔΣ.

Όσο για το παρασκήνιο....

Κάποιοι ισχυρίζονται πως η παραίτηση Γιόκαρη σχετίζεται με την σύσταση κοινωνικής (ανώνυμης) εταιρείας για τη διαχείριση των απορριμμάτων - τύπου Λακωνικής Βιοενεργειακής.... Το μέλλον θα δείξει! 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/7cah9obSUvE


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μετά την <<υποχρεωτική>> παραίτηση του Βασίλη ΓΙΟΚΑΡΗ, από τους συνεργάτες του, λόγω της συμμετοχής του στην Πολυμετοχική Εταιρεία των Σκουπιδιών, μήπως θα πρέπει να ενημερωθεί και ο Δημήτρης ΠΑΥΛΗΣ,ή να υποχρεωθεί ....να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, αφού και αυτός (όπως λέγεται) είναι μέτοχος σε άλλη Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΕΛΑΝ) που ασχολείται με τα σκουπίδια.