Οι κυανόλευκοι «φρουροί» της Αρκαδίας

Οι κυανόλευκοι «φρουροί» της Αρκαδίας

Νοέμβριος 23, 2017 - 22:06
0 σχόλια

Δανειζόμαστε τον τίτλο από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 90’  «Οι φρουροί της Αχαΐας» για να κάνουμε την εισαγωγή μας για τον μεγάλο αγώνα που ακολουθεί για τον Αρκαδικό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για την 7η αγωνιστική της Α2 το απόγευμα του Σαββάτου (25/11, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν ο Αρκαδικός ψάχνει να φρουρήσει την έδρα του κόντρα σε μια ομάδα πιο ποιοτική, με περισσότερες λύσεις και βάθος στον πάγκο αλλά και με μεγάλες φιλοδοξίες η οποία βρίσκεται και σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ και με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη από τις συνεχόμενες νίκες.

Ο Απόλλωνας Πάτρας έρχεται στην Τρίπολη μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες που τον εκτόξευσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας να βλέπει την απόσταση του από την ζώνη της πρώτης δυάδας να μικραίνει και ουσιαστικά να μπαίνει και πάλι στο κόλπο μετά το άσχημο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα.

Ο Αρκαδικός από την πλευρά του γνωρίζει ότι προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Παπάγου αλλά κυρίως από μια πολύ κακή εμφάνιση  που δεν του επέτρεψε να γίνει ανταγωνιστικός να διεκδικήσει κάτι σε έναν εκτός αγώνα όπου έψαχνε το κάτι παραπάνω.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως στον αθλητισμό υπάρχουν και τα άσχημα βράδια με τον Αρκαδικό να έχει αφήσει πίσω του ως όφειλε την ήττα στον Παπάγου παίρνοντας πάντως πράγματα για να βελτιωθεί στην συνέχεια κοιτώντας μπροστά και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πάτρας .

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης που έρχεται είναι γνωστές για τους κυανόλευκους με τον coach Κουστένη πέραν από το πλάνο που δουλεύεται καθημερινά στην προπόνηση να δίνει πολύ βάρος και στο κομμάτι της πνευματικής διαχείρισης του αγώνα από τους παίχτες όπου και αυτό αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο για την ομάδα της Τρίπολης.

Στο παιχνίδι αυτό ο ΣΕΦΑ οφείλει και πρέπει να βγάλει ενέργεια και πάθος, να είναι συγκεντρωμένος στην άμυνα του και να έχει σωστές επιλογές στην επίθεση του προσπαθώντας να πάρει πράγματα σε κομμάτια του αγώνα από όλους όσους πατήσουν παρκέ για να μπορέσει με την βοήθεια του κόσμου να φθάσει στην νίκη που τόσο χρειάζεται και τόσο έχει ανάγκη.

Και μιας και είπαμε κόσμος. Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη το γεμάτο γήπεδο έτσι ώστε ο κόσμος να γίνει ο έκτος παίχτης και να γίνει και αυτός με την συμπαράσταση του μέρους και εξίσωση του παιχνιδιού που θα σπρώξει τους παίχτες στο επιθυμητό και ιδιαίτερα ποθητό πια δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το ΔΑΚ Τρίπολης πρέπει να γίνει το ορμητήριο της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της. Ομάδα και κόσμος σε ρόλο κυανόλευκων «φρουρών». Όλοι μαζί για την νίκη!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.