«Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού» στα Τρόπαια

«Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού» στα Τρόπαια

Απρίλιος 21, 2017 - 08:36
0 σχόλια

Ημέρες Παράδοσης 2017

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ),  με την συνεργασία εθελοντικής ομάδας γυναικών των Τροπαίων καθώς και άλλων τοπικών κοινοτήτων, σας καλούν στην εορταστική εκδήλωση «Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού» στα πλαίσια των «Ημερών Παράδοσης 2017» που έχουν προγραμματίσει.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, αμέσως μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου-πολιούχου των Τροπαίων, και περιλαμβάνει έκθεση με παραδοσιακά κεντητά  ψωμιά και κουλούρες, παραδοσιακά σπιτικά γλυκά και κεράσματα. Μαζί μας θα είναι οι καλλιτέχνες-μουσικοί Κώστας και Γιάννης Παυλόπουλος που θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με ιστορίες και τραγούδια του Αγιώργη.

Καλούνται οι κυρίες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να εκθέσουν τη δική τους κεντητή κουλούρα ή παραδοσιακό γλυκό να τηλεφωνήσουν στα γραφεία της ΔΗΚΕΓ, τηλ. 2797022700 ή να έρθουν κατευθείαν στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, πριν την εκδήλωση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.