«Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης δικαιούνται έναν ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχεδιασμό»

«Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης δικαιούνται έναν ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχεδιασμό»

Ιούνιος 19, 2018 - 22:02
1 σχόλια

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με εκπροσώπους των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τρίτη 19-6-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν στον Περιφερειάρχη για ακόμη μια φορά την πλήρη αντίθεση τους στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ , τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους προς κάθε κατεύθυνση. Παράλληλα εξέφρασαν έντονα την αγωνία τους για την επόμενη μέρα, θέτοντας καίρια αιτήματα προς το αρμόδιο Υπουργείο και τη Διοίκηση της ΔΕΗ, που αφορούν στην εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, την καθημερινή λειτουργία του γραφείου εμπορίας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, καθώς και την αναβάθμιση και συνέχιση της σχολής (ΣΤΕ Ελληνικού).

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην υπεύθυνη και σοβαρή αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος από την Περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο ίδιος προσωπικά από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε θετικά στα αιτήματα των εργαζομένων και αποδέχτηκε την πρόταση τους άμεσα να συναντηθεί με τον αρμόδιο Υπουργό καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, έτσι ώστε να υπάρχουν δεσμεύσεις  από την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ για την απόλυτη θωράκιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων του συνόλου των εργαζομένων.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την παύση λειτουργίας της σχολής της ΔΕΗ (ΣΤΕ) στο Ελληνικό Αρκαδίας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε όχι μόνο να συνεχιστεί η λειτουργία της συγκεκριμένης σχολής αλλά να υπάρξει και σχεδιασμός αναβάθμισής της επισημαίνοντας πως η λειτουργία του γραφείου εμπορίας στη Μεγαλόπολη θα πρέπει να είναι καθημερινή.

Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, ανέφερε τέλος ο Περιφερειάρχης, δικαιούνται έναν ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχεδιασμό με  νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες. Στη διεκδίκηση αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα είναι στη πρώτη γραμμή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης  κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.