Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 10, 2020 - 12:19
13 σχόλια

Ένα πλούσιο πρόγραμμα έχει ετοιμάσει ο δήμος Τρίπολης για τις απόκριες που καταφθάνουν ολοταχώς. Το ArcadiaPortal.gr έμαθε και σας αποκαλύπτει το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, προτού αυτό ανακοινωθεί επίσημα.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 17:00

Αποκριάτικο πάρτι για τους μικρούς φίλους του δήμου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Κλόουν, ζογκλέρ και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν όλους τους μικρούς δημότες της Τρίπολης για να διασκεδάσουν και να μπουν στο κλίμα των αποκριών.

Την  ίδια μέρα στις 19:00 οι δρόμοι της Τρίπολης θα μετατραπούν σε συναυλιακά κέντρα αφού στην πλατεία Πετρινού ο Βασίλης Γεωργακόπουλος και γνωστός DJ θα δίνουν ρυθμό, ενώ στην οδό Τάσου Σεχιώτη ένα ακόμα δημοφιλές καλλιτεχνικό σχήμα θα ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με latin και jazz ήχους.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11:00

Το 1ο και το 3ο Σύστημα Προσκόπων για ακόμα μια φορά διοργανώνει το «Κυνήγι του χαμένου θησαυρού» που θα ξεκινήσει από την πλατεία Πετρινού και το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Φτάνοντας στο βράδυ, οι καρναβαλικοί ρυθμοί ανεβαίνουν και ήδη προετοιμάζεται ένα καρναβαλικό πάρτι στους δρόμους και τις πλατείες της Τρίπολης που θα συμμετέχουν μεγάλοι καρναβαλιστές, βάζοντας την Τρίπολη για τα καλά σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Κέφι χορός και μουσική λοιπόν, ξεκινώντας από τις 20:00.

Κυριακή 1 Μαρτίου στις 16:00

Η καρναβαλική παρέλαση με τα άρματα, τους μικρούς και τους μεγάλους καρναβαλιστές ξεκινά στην Τρίπολη με το κέφι να παραμένει αμείωτο για ώρες.

Καθαρά Δευτέρα

Παραδοσιακά κούλουμα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας

Οι Σεχιώτες για ακόμα μία φορά αγκαλιάζουν την εκδήλωση του δήμου και φιλοξενούν όλους τους δημότες και γιορτάζουν μαζί την έναρξη της Σαρακοστής.

Το πλήρες πρόγραμμα με όλες τις λεπτομέρειες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Έφη Καστραντά


13 Σχόλια

Το χει χασει χρόνια τώρα το τρένο η τριπολη..... Η καλαματα θα μαζέψει παλι ολο τον κοσμο

Αντε να δουμε θα πετυχει αυτη η εκδηλωση μιας και η προηγουμενη πηγε απατη.Ας βοηθησουμε ολοι καλο καιρο θα εχει να στησουμε στην πολη μια ωραια και γιορτινη ατμοσφαιρα για μικρους και μεγαλους.Ας δωσουμε τοπο στην μιζερια και την μουχλα και ας διασκεδασουμε σαν αλλοτε.Καλη Επιτυχια καλη αρχη.

Μόνο η δικιά μας στήριξη θα δώσει ζωντάνια στις εκδηλώσεις της αποκριάς αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα. Ας ξεχάσουμε όποιες διαφορές έχουμε και ας στηρίξουμε την πόλη μας και μετά θα τις κρίνουμε αν ήταν πετυχημένες! Ας ενωθούμε όλοι και ας περάσουμε καλά

Το καρναβάλι θα έχει μεγάλη επιτυχία. έχουν δείξει δείγματα γρφής ότι προετοιμάζονται αν κρίνουμε από τις προηγούμενες εκδηλώσεις.

13:37 Γιατί, όταν είχε η Τρίπολη καρναβάλι, δεν πήγαινε κόσμος στην Καλαμάτα, στην Πάτρα ή στη Μεγαλόπολη; Καλά ρε είσαστε αλήθεια τόσο ηλίθιοι; Ο σκοπός δεν είναι βρε όρνιο να ανταγωνιστείς άλλα καρναβάλια που είναι θεσμός εδώ και χρόνια, αλλά να κρατήσεις τον κόσμο σου στην Τρίπολη και γιατί όχι να τραβήξεις και κάποιους επισκέπτες που δεν θέλουν να τα σκάσουν χοντρά για να πάνε Πάτρα ή Καλαμάτα

Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΔΙΑΦΩΝΟΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ ΤΡΙΆΔΑ. ΤΏΡΑ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ?? ΑΠΛΆ ΚΆΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΑΥΛΗ!!!!

Ούλοι στο Κακούρι. Με κλαρίνα και γουρνοπούλες. Άντε μου μάθατε μπουρτζόβλαχοι τα λάτιν . Κλαρίνο ρεεεεεε!!!!

@22:47 Ο φιλαράκος σου ο Παυλής την έθαψε. Επί δημαρχίας του καταργήθηκε η Κάρτσοβα. Ή μήπως το ξέχασες;

Συμφωνω

@13:15 Και ο Τζιούμης διαφωνούσε με την Αγ,Τριάδα, δεν του άρεσε, έτσι έλεγε τότε, αλλά τώρα φαίνεται πως συμφωνεί και δικαιώνει τον Παυλή!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.