Οι γραβάτες, τα καρφιά και τα χρίσματα

Οι γραβάτες, τα καρφιά και τα χρίσματα

Νοέμβριος 09, 2018 - 10:22
1 σχόλια

Στελέχη της κοινωνίας μας, γεια σας!

Οι θαλασσιές οι χάντρες καταντήσαμε στην Τρίπολη, πράσινα και γαλάζια στελέχη όλα ένα κουβάρι. Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Κάποιοι θα βολεύονταν φαίνεται.. Κάθε γωνιά και πηγαδάκι, κάθε πηγαδάκι και ένας κόλαφος.

Το χαμόγελο στα αφτιά ο πρόεδρος Γιάννης, αλλά πρόεδρε, μια συμβουλή, άσε τις γαλάζιες γραβάτες και πιάσε τις πράσινες, γιατί μπερδευόμαστε. Πάντως, μέσα στη μόδα είσαι, την έβαλες τη ρίγα σου, όπως και ο αντίπαλος Παναγιώτης.

Μια συγκέντρωση που πυροδότησε «βόμβες»! Τελικά δόθηκε χρίσμα – στήριξη στον Παυλή; Ήταν στημένο; Βγείτε, ρε παιδιά, και πείτε μας κάτι επίσημο επιτέλους…

Και ο γιατρός τελικά μήπως πληρώνει λάθος χειρισμούς συνεργατών του; Πολλά ακούγονται τώρα τελευταία και δεν τα αξίζει ο Κώστας…

Ουφ, τι λαχάνιασμα και αυτό..

Ακόμα και εγώ που είμαι φαντασματάκι δυσκολεύτηκα, ομολογώ, να τα προλάβω όλα.

Από τη μία οι πράσινοι με τη Φώφη, με σημαντικές αριθμητικά παρουσίες, με χαμόγελα, με φιλιά και αγκαλιές και από την άλλη οι  Βένετοι με... απουσίες, συγκρατημένοι, αγέλαστοι.

Εεε με συγχωρείτε, οι γαλάζιοι ήθελα να πω, αλλά το άγχος μην ξεχάσω να ευχαριστήσω κάποιον με έχει αποσυντονίσει, έτσι Παναγιωτάκη;

Στη γαλάζια πλευρά λοιπόν, οι απουσίες ήταν πολλές. Απουσίες τυχαίες ή απουσίες  προμελετημένες. Και με τον Ανδρέα τι έγινε; Πρώην υπουργός να μην κληθεί στη νομαρχιακή;.. 

Οι πολλές δικαιολογίες που ακούστηκαν, δεν έπεισαν ούτε εσάς, κύριοι! Αποστασία οσμίζομαι! Το χώμα που προσπαθήσατε να ρίξετε για να θάψετε την άδεια καρέκλα έγινε κινούμενη άμμος!

Όλοι κάτι είχαν πάρει για την πρώτη του Παναγιώτη, άλλοι πήραν καινούργια γραβάτα, άλλοι καφεδάκια κι άλλοι φτυάρια. Μήπως το χέρι που σας ανακατεύει εκεί, φίλοι μου της δεξιάς, είναι υπεύθυνο για όλα τα... λαθάκια της βραδιάς;

Στα υπόγεια είναι η θέα, λέει το άσμα, αλλά εγώ θα έλεγα ότι στα πίσω καθίσματα είναι η θέα.

Νέο σχήμα στη Νότια Κυνουρία, σας τα είχα πει μήνες νωρίτερα…

Στη Γορτυνία ο «Ψηλός» φλερτάρει δυνατά, θα γίνει ο γαλάζιος γάμος τελικά;


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ο "ψηλός" του Παυλή- του χειροτερου δημάρχου της Τρίπολης- πρέπει να προσκυνήσει τον Παρά του Βλάση που στηρίζουν Τζιούμη για Τρίπολη και Κούλη για Γορτυνία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.