Οι Google αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2019

Οι Google αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2019

Δεκέμβριος 11, 2019 - 12:21
0 σχόλια

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2019; Ο διαδικτυακός κολοσσός λίγο προτού εκπνεύσει το 2019, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του «Year in Search». Για το διάστημα Μαΐου - Ιουλίου, δεν προξενεί εντύπωση το ότι μέσα στις 10 «ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις» βρίσκονταν τα «Πού ψηφίζω» (θέση 2), «Ευρωεκλογές» (5), «Υπουργείο Εσωτερικών» (7) και «εκλογές» (9).

Το Κτηματολόγιο βρίσκεται στη θέση 6, καθώς αρκετοί πολίτες προσπάθησαν να δηλώσουν τις περιουσίες τους ηλεκτρονικά ή να βρουν επιπλέον πληροφορίες, ενώ ακολουθεί και το επίδομα ενοικίου (8).

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η λέξη «Σεισμός».

Σταθερά πρώτη η «Eurovision», με την εταιρεία να τη χαρακτηρίζει ως μια «κλασική» αναζήτηση, στην τέταρτη θέση βρέθηκε το χαμηλής ποιότητας reality «Power of Love».

Ακόμα, οι χρήστες αναζήτησαν τις «Άγριες Μέλισσες», που αν και προβλήθηκαν αργά μέσα στο έτος, έχουν σκαρφαλώσει στη θέση 10, αλλά και τον ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ που έδωσε ίσως την ερμηνεία της εικοσαετίας στον «Τζόκερ».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.