Οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους και διεκδικούν (pics,vid)

Οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους και διεκδικούν (pics,vid)

Μάιος 24, 2017 - 16:33
0 σχόλια

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών την Τετάρτη 24 Μαΐου στην Τρίπολη.

Από το πρωί της Τετάρτης όταν και άνοιξαν οι κάλπες ένας μικρός αριθμός φοιτητών είχε προσέλθει, ενώ περίπου στις 12:00 στο τμήμα Τηλεπικοινωνιών μόλις 40 φοιτητές είχαν ψηφίσει.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο πλαίσιο των φοιτητικών εκλογών για τη διεκδίκηση της αξιοκρατίας, της ισότητας των ευκαιριών επαγγελματικής και κοινωνικής ανάδειξης. Πιο συγκεκριμένα για το ΠαΠελ, τα αιτήματα των φοιτητών για σίτιση, στέγαση , συγγράμματα και καθαριότητα στις σχολές είναι ζωτικής σημασίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εκπροσώπους από τις παρατάξεις οι οποίοι μιλούν για τις εκλογές, αλλά και για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι φοιτητικές παρατάξεις για τη βελτίωση των συνθηκών στην εκπαίδευση.

Επίσης οι φοιτητές μίλησαν και για  τα μείζονα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν στο ΠαΠελ.

Έφη Καστραντά

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι φοιτητές εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.