Οι φίλοι του Arcadia Portal στο περίπτερό μας στην «Πελοπόννησος EXPO» (pics)

Οι φίλοι του Arcadia Portal στο περίπτερό μας στην «Πελοπόννησος EXPO» (pics)

Νοέμβριος 19, 2019 - 11:44
0 σχόλια

Για ακόμα μία χρονιά το Arcadia Portal συμμετείχε στη έκθεση - θεσμό για την Πελοπόννησο. Η «Πελοπόννησος EXPO» εφέτος διοργανώθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης και προσέλκυσε πλήθος κόσμου από την Πελοπόννησο ακόμα και από τα Τρίκαλα και την Εύβοια.  Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερό μας επισκέφθηκαν πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι του site, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συστηθούμε και να γνωριστούμε από κοντά.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου από νωρίς το απόγευμα η μουσική έπαιζε δυνατά και τα κεράσματα έδιναν και έπαιρναν. Νέοι αλλά και πιστοί αναγνώστες, βουλευτές, δήμαρχοι και πολιτικοί, επιχειρηματίες και φορείς πέρασαν από το περίπτερό μας και οι ευχές τους μας γέμισαν αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή και τα μέλη του Επιμελητηρίου για την άρτια διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO».

Με γνώμονα την αντικειμενικότητα, την έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων, συνεχίζουμε δυναμικά!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.