Οι φιλοδοξίες φέρνουν συντροφικά «μαχαιρώματα»;

Οι φιλοδοξίες φέρνουν συντροφικά «μαχαιρώματα»;

Ιούνιος 10, 2019 - 12:02
4 σχόλια

Θα περίμενε κάποιος ότι, με τη διαφαινόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται, σιγά-σιγά όλοι θα εγκατέλειπαν το καράβι για την προσωπική τους διάσωση και όχι μόνο. Στην Αρκαδία, όμως, τα φαινόμενα διαψεύδουν τους πάντες ή μάλλον καλύτερα τα γεγονότα δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως τουλάχιστον οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία είναι δέκα. Ούτε στη Νέα Δημοκρατία τέτοια συμμετοχή. Αυτό δείχνει σαφώς πως υπάρχουν πρόσωπα που πιστεύουν στο όραμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τον αγώνα.

Υπάρχουν πρόσωπα που ιδεολογικά και προσωπικά βρίσκονταν δίπλα στον Πρωθυπουργό όταν τα ποσοστά του κυβερνώντος  κόμματος κυμαίνονταν σε μονοψήφια νούμερα, πρόσωπα που έχουν φιλοδοξίες και πράττουν έργο αναλόγως το πόστο στο οποίο βρίσκονται, πρόσωπα που ίσως θα πρέπει να σκεφτούν καλά την υποψηφιότητά τους για το καλό της παράταξης…

Όλα τα παραπάνω, για ένα κόμμα που φαίνεται πως θα βρεθεί στην αντιπολίτευση, δείχνουν πραγματικά πολύ αισιόδοξα στην Κουμουνδούρου.

Βέβαια, τίποτα στη ζωή δεν είναι όσο όμορφο όσο δείχνει επιφανειακά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ναι μεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά τα συντροφικά «μαχαιρώματα» για μία θέση στο ψηφοδέλτιο είναι ακόμα περισσότερα.

Υπομονή. Λογικά έως την Τετάρτη θα τελειώσει ο πρώτος γύρος (ανακοίνωση ψηφοδελτίου) και θα ξεκινήσει ο δεύτερος...

Θάνος Μπόγρης


4 Σχόλια

Θάνο Μπόγρη δεν σου αναγνωρίζω την ιδιότητα του σχολιαστή της πολιτικής σκηνής. Ό,τι γράφεις και λες (όπως τα "συντροφικά μαχαιρώματα") το θεωρώ κατευθυνόμενο και αναξιόπιστο λόγω του site. Αν ήθελες να σε παίρνουν στα σοβαρά ας φρόντιζες να κρατάς ένα κόσμιο επίπεδο και όσον αφορά τα άρθρα και κυρίως τα σχόλια. Εσύ, αντίθετα, δημοσιεύεις σκουπίδια και κόβεις σχόλια που ξεφεύγουν από τη γραμμή, όπως το δικό μου (σιγά μην το αναρτήσεις). Πόσες φορές σας έχω ζητήσει να υποχρεώνετε τους σχολιαστές να αναλαμβάνουν την ευθύνη των λεγομένων τους σχολιάζοντας επώνυμα. Προτιμάτε το κατενάτσιο.

Τα καλύτερα σιβίς της Αρκαδίας στου σύριζα. Βάλτε 15 άτομα ψηφοδέλτιο να μη μπορούμε να διαλέξουμε ποιόν τσιπουροπότηαχαμνοξύστη να σταυρώσουμε. Πάμε σύντροφοι γερά!

Δεν ξέρετε γιατί έχει συμμετοχή το ψηφοδέλτιο των συριζαιων; Γιατί νομίζουν ότι σε έξι μήνες θα έχουμε πάλι εκλογές και θα βγουν βουλευτές τύπου κυρα τασίας που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους .(δεν γράφω κεφαλαία γιατί δεν το αξίζουν)

είναι απλό: όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι κι εδώ, κάθε ** ***κατεβαίνει υποψήφιος με σύριζα, μήπως και του κάτσει και έρθει πρώτος ανάμεσα στους τελευταίους και πάρει τη μία έδρα και γίνει βουλευτής... τόσοι και τόσοι ανύπαρκτοι έγιναν βουλευτές πουθενάδες... γιατί όχι κι εδώ... ο παπαηλίου δλδ είναι καλύτερος; μόνο που τώρα είναι κομματάκι αργά, γιατί δεν θα βγάλει καμία έδρα ο σύριζα στην Αρκαδία... ας είναι καλά ο παπαζαχαρίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.