Οι ευχές του Αντόνιο Ντοναρούμα στον αδερφό του «Τζίτζι» για τα γενέθλιά του

Οι ευχές του Αντόνιο Ντοναρούμα στον αδερφό του «Τζίτζι» για τα γενέθλιά του

Φεβρουάριος 26, 2017 - 15:13
1 σχόλια

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα που αγωνίζεται στην Μίλαν έκλεισε τα 18 του χρόνια και ο αδερφός του Αντόνιο που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης του έδωσε τις δικές ιδιαίτερες ευχές μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με τον Τζίτζι να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του.

Αναλυτικά οι ευχές του Αντόνιο στον Τζιανουλίτζι Ντοναρούμα:

«Σήμερα επιτέλους συμπληρώνεις τα 18 χρόνια... Έγινες άνδρας, αν και για μένα είσαι ήδη εδώ και καιρό... Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία επειδή δυστυχώς από μικρά παιδιά ζήσαμε χώρια... Θυμάμαι κάθε φορά που επέστρεφα στο σπίτι ήσουν ο πρώτος που με περίμενε και ήθελες πάντα να με συνοδεύσεις στο σταθμό με τον μπαμπά για να με χαιρετήσεις, αν και έφευγα χαράματα... Κάναμε σχεδόν την ίδια διαδρομή... Μόνο που εσύ σε εκείνη την πόρτα σταμάτησες... Και είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό... Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα... Επειδή είσαι ένα άτομο και ένας αδερφός ξεχωριστός... Ευτυχισμένα γενέθλια κουταβάκι...». 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.