Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα κρίνονται στην Ολλανδία

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα κρίνονται στην Ολλανδία

Ιούλιος 22, 2019 - 11:03
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έχοντας την δυνατότητα να δώσει και τα πρώτα του δυνατά φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Χέρακλες, Κόνιασπορ και Τσβόλε.

Ο Μπόρχα Χμένεθ μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η αρκαδική ομάδα θα έχει την δυνατότητα να πάρει μια πρώτη γεύση και ασφαλώς να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του μετά από 20 μέρες σκληρών προπονήσεων.

Από κει και πέρα δεδομένου πως οι κιτρινομπλέ έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους αναμένεται χωρίς βιασύνη και με την επιστροφή τους στην Τρίπολη να κινηθούν για δύο ακόμα μεταγραφές ενός κεντρικού αμυντικού και εντός ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει τις επόμενες μέρες η ομάδα του θα κρίνει και αν χρειάζεται περεταίρω ενίσχυση ο Αστέρας Τρίπολης και σε άλλες θέσεις εάν και εφόσον διαπιστώσει κενά.

Έτσι λοιπόν υπάρχει ανοιχτό παραθυράκι για ακόμα μία προσθήκη πέραν του στόπερ και του εξτρέμ από τον Αστέρα Τρίπολης με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την Ολλανδία να κρίνουν πράγματα για την συνέχεια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.