Οι επιτυχόντες σπουδαστές στα Δημόσια ΙΕΚ της Αρκαδίας

Οι επιτυχόντες σπουδαστές στα Δημόσια ΙΕΚ της Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 12:01
2 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εγγραφής σπουδαστών στα ΙΕΚ όλης της χώρας.Το σύνολο των επιτυχόντων ανέρχεται σε 16.758 καταρτιζομένους  έναντι  14.998 κατά το χειμερινό εξάμηνο 2015

.Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς αυξάνει τις θέσεις καταρτιζομένων και επιδιώκει τη σύνδεση των ειδικοτήτων των Δ.ΙΕΚ με τις προτιμήσεις των υποψηφίων για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν στο Δ.Ι.Ε.Κ όπου πέτυχαν έως και την Δευτέρα 26-09-2016 μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Οι ώρες λειτουργίας του Δ.Ι.Ε.Κ είναι 13:00-21:00.

Σε όσους υποψηφίους δεν εξασφάλισαν σε αυτόν τον κύκλο μία θέση σπουδών στα ΔΙΕΚ υπενθυμίζουμε την δυνατότητα παρακολούθησης αντίστοιχων τμημάτων στα Δημόσια ΕΠΑΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία:

Κατάσταση επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζόμενων ΔΙΕΚ για τμήματα Α΄ εξαμήνου 2016Β
Κατάσταση επιτυχόντων ΟΜΟΓΕΝΩΝ υποψηφίων καταρτιζόμενων ΔΙΕΚ για τμήματα Α΄ εξαμήνου 2016Β
Βάσεις Τμημάτων ΔΙΕΚ για τμήματα Α΄ εξαμήνου 2016Β
Οδηγίες εγγραφής επιτυχόντων
Αίτηση εγγραφής επιτυχόντων
Διευθύνσεις ΕΠΑΛ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Λίγα τα τμήματα .πολλοι έμειναν απέξω γιατί έπρεπε να γίνουν 30ρια τμήματα.Λαθος το τμήμα δημοσιογραφίας σε μια εποχή που τα ΜΜΕ κλείνουν .Δεν φαντάζομαι να έχει κάνει αίτηση για να πάρει την μια ώρα του άνεργου ο γνωστός διευθυντής σχολικής μονάδας;Αυτό είναι σκάνδαλο.!. Έχει ευθύνες που έφυγε το εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης απο την πελοποννησο ο περιφερειάρχης ΤΑΤΟΥΛΗΣ και ο διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης που είναι και υπεύθυνος παιδείας !!! της περιφέρειας.

@12:23 Ποια ΜΜΕ κλείνουν ακριβώς; Τα αθηναϊκά; Γιατί, δεν υπάρχουν τοπικά ή περιφερειακά ΜΜΕ που να χρειάζονται δημοσιογράφους; Έλεος πια με την ξινίλα...Μια χαρά ειδικότητα είναι και λίαν ενδιαφέρουσα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.