Οι «έμφυλες ταυτότητες» της Νέας Τάξης και οι δικτατορίες των μειοψηφιών

Οι «έμφυλες ταυτότητες» της Νέας Τάξης και οι δικτατορίες των μειοψηφιών

Ιούνιος 06, 2017 - 11:13
180 σχόλια

Άρθρο του ιατρού Κωνσταντίνου Δ. Βέρρου

Με αφορμή 1ον, την πρόσφατη εκδήλωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με θέμα τις «έμφυλες ταυτότητες» και με ομιλητές την καθηγήτρια κ. Μαντουβάλου και τον συνάδελφο καθηγητή κ. Χατζητόλιο (δείτε ΕΔΩ), 2ον, τα επακολουθήσαντα σχόλια των αναγνωστών του ArcadiaPortal και 3ον, ένα άρθρο που ανέβηκε και  που το υπογράφει μια κυρία ΕΓ (δείτε ΕΔΩ), θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας παραθέσω και τις δικές μου απόψεις.

Μπορεί αφορμή να απετέλεσαν τα ανωτέρω, αλλά αίτιο είναι το ότι έχει χαθεί το μέτρο, το «Μέτρον Άριστον». Ζούμε σε μια εποχή των ακροτήτων, ένθεν κακείθεν, αλλά και σε μια εποχή που εγώ προσωπικά την αποκαλώ εποχή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ. Θα το αναλύσω αργότερα αυτό. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων εάν μακρηγορήσω, και εάν ασχοληθώ με πολλέςέννοιες, αλλά το θέμα είναι πολύπλοκο και εμπλέκει ένα σωρό θεωρίες, πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές, κοινωνιολογικές.. σας υπόσχομαι όμως να γράψω όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται, αποφεύγοντας την … «θολοκουλτούρα».

Επειδή πάντα μου άρεσε να είμαι ακριβοδίκαιος, θα ξεκινήσω με μια εξομολογητική, σημειολογική και κριτική προσέγγιση των ομιλητών: ΔΕΝ μου άρεσε η εμφάνιση της καθηγήτριας, παρέπεμπε ένα τουλάχιστον αιώνα πίσω και έδωσε λαβές για πικρόχολα σχόλια, ενώ η ομιλία της ήταν θαυμάσια. ΔΕΝ μου άρεσε επίσης η ομιλία του γιατρού, συχνά ήταν είρων και όχι με ενημερωμένα στοιχεία, είχε δε κάτι το λαϊκίστικο η όλη του ομιλία, παρ’ όλο που κι αυτός επι της ουσίας είχε δίκιο.

Ένα άλλο που μου χτύπησε άσχημα, ήταν η χρήση της λέξεως «εθνικισμός» από την καθηγήτρια. ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ, η λέξη εθνικισμός έχει ταυτιστεί με άλλες έννοιες, όπως αυτή του εθνικοσοσιαλισμού και εμπεριέχει μια επιθετικότητα. Ο εθνικιστής δεν αρκείται στα χώματα της πατρίδας του, ονειρεύεται να τα επεκτείνει. Κατ´ επέκτασιν, ταυτίζεται και με τον φασισμό. Άρα, ο εθνικιστής δεν είναι δημοκράτης. Και βέβαια ο όρος υιοθετείται πλήρως από τους Χρυσαυγίτες στην φρασεολογία τους. Σε αντιδιαστολή, υπάρχει η λέξη «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ή Εθνισμός όπως κάποιοι τον αποκαλούν. Ο πατριώτης είναι συνήθως δημοκράτης, αγαπάει την πατρίδα του κι αυτός, η λέξη όμως δεν εμπεριέχει καμμία επιθετικότητα. Ο πατριώτης θα δώσει και την «τελευταία ρανίδα του αίματός του» για να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη. Και μέχρις εκεί. Είναι γνωστή η ρήση του Ντε Γκωλ, που απαντά στο ερώτημα ποια είναι η διαφορά μεταξύ εθνικισμού και πατριωτισμού: «Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες». Είναι γνωστό επίσης ότι ο όρος «σωβινισμός» σημαίνει τον υπερβολικό, πολεμοχαρή και φανατικό εθνικισμό και προέρχεται από τον γραφικό, ξεχασμένο ήδη στην εποχή του, Γάλλο στρατιώτη της εποχής του Ναπολέοντα, τον NicolasChauvin.

Επειδή λοιπόν η λέξη «εθνικιστής» (καλώς ή κακώς επαναλαμβάνω) προκαλεί άσχημους συνειρμούς και δίνει αφορμή για υβριστικά σχόλια, δεν την χρησιμοποιώ ποτέ και ούτε θα έπρεπε να την χρησιμοποιεί ο πατριωτικός χώρος.

Διάβασα επίσης και πολλά σχόλια θετικά και αρνητικά και κατάλαβα ότι ο πολύς κόσμος δεν έχει σε βάθος γνώση του τι ακριβώς γίνεται εδώ και χρόνια στην κοινωνία και κυρίως τι σημαίνει Νέα Τάξη (ΝΤ). Δεν διεκδικώ καμμιάσοφία, σας μεταφέρω απόλυτα προσωπικές απόψεις που έχουν χρόνια διαμορφωθεί από τις εμπειρίες και τις πληροφορίες που συγκεντρώνω περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο από το 1996.

Ξεκινώ λοιπόν από την ομοφυλοφιλία. Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα μία εκτροπή από το φυσιολογικό. Το φυσιολογικό ορίζεται από την φύση με τα ΔΥΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ, το Χ ΚΑΙ ΤΟ Ψ. Δεν υπάρχει ούτε Φ, ούτε Τ χρωμόσωμα. Μόνο Χ και Ψ! Το Ψ καθορίζει το ΑΡΡΕΝ φύλο και το Χ το ΘΗΛΥ φύλο. Τα φύλα λοιπόν είναι δύο και οι ερμαφρόδιτες καταστάσεις, υπάρχουν ως παθολογικές εξαιρέσεις,συγγενείς ή επίκτητες, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ο σκοπός του θήλεος είναι η αναπαραγωγή και η διαιώνιση του είδους. Έχει παρατηρηθεί ότι σε περιοχές και εποχές που εμφανίζονται μεγάλες φυσικές καταστροφές (σεισμοί κλπ.) και πόλεμοι, αυξάνονται οι γεννήσεις των θηλυκών. Για να εκδηλωθεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά ή ένα νόσημα ή μια «εκτροπή», απαιτούνται συνήθως ΔΥΟ πράγματα: Ένα γονίδιο και οι εξωτερικοί-περιβαλλοντικοί παράγοντες. Είμαι πεπεισμένος, ότι κάποια στιγμή θα αποδειχθεί ότι η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι κι αυτή αποτέλεσμα ενός τέτοιου συνδυασμού: από τη μια απαιτείται μια γονιδιακή προδιάθεση και από την άλλη οι περιβαλλοντολογικοί παράγοντες που συνήθως για τον ομοφυλόφιλο είναι η απουσία του πατρικού πρότυπου (ο πατέρας "απουσιάζει") και η παρουσία μιας υπερπροστατευτικής μητέρας. Έτσι λοιπόν στο ανθρώπινο είδος έχουμε μια εκτροπή από το φυσιολογικό. Μία όμως εκτροπή δεν σημαίνει και ασθένεια…  ή σημαίνει; το ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι όμως βέβαιον ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που αποδεδειγμένα παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ψυχικών παθήσεων, ιδίως νευρώσεων, από τον υπόλοιπο πληθυσμό.Οι ίδιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει διότι δεν γίνονται ανεκτοί από το κοινωνικό περιβάλλον, έχω όμως σοβαρές αμφιβολίες περί τούτου.

Ένα άλλο επιχείρημα που έχω βαρεθεί να ακούω είναι ότι η Αμερικανική Ενωση των Ψυχιάτρων και ο ΠΟΥ, έβγαλαν την ομοφυλοφιλία από τα ψυχικά νοσήματα. Εδώ η προπαγάνδα της δικτατορίας των ομοφυλόφιλων, αποκρύπτει από τον πολύ κόσμο ΠΩΣ έγινε αυτό: Είναι γεγονός αδιαμφησβήτητο ότι το λόμπι των ομοφυλόφιλων μια ισχνή πλειοψηφία μέσα στην πλειοψηφική φυσιολογικότητα, παρεισφρέοντας σε θέσεις – κλειδιά (βουλευτές, υπουργεία, πρωθυπουργοί κλπ.) είχε ήδη αρκετούς ομοφυλόφιλους και στις διάφορες επιτροπές. Για τους straight ψυχιάτρους, τα πράγματα ήταν απλά: οι συμμετέχοντες ψυχίατροι στην Επιτροπή, μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας δέχθηκαν απίστευτο bullying, εκβιασμούς, απειλητικά τηλεφωνήματα και επιστολές, διαδηλώσεις κάτω από τα σπίτια τους, μια απίστευτη τρομοκρατία δηλαδή. Αυτά για την ιστορία.

Προσέξτε τώρα, πώς τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται τραγελαφικά. Οι ομοφυλόφιλοι, όντας στο περιθώριο χρόνια τώρα (πολύ κακώς για μένα), διάλεξαν ένα εντελώς λάθος τρόπο να αποτινάξουν τον «ζυγό τους». Με κραυγές, διαδηλώσεις, υστερίες και αστειότητες τύπου gayprides, και στην ουσία αυτογελειοποιούμενοι, δεν διεκδικούν ίσα δικαιώματα (για το οποίο όχι μόνο συμφωνώαλλά το θεωρώ και αυτονόητο), αλλά ξεπερνούν τα όρια και θέλουν να μας πείσουνκαι να μας επιβάλλουν την άποψη, ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία νόρμα.Και μάλιστα, εκεί που κορόιδευαν τις «μικροαστικές» αντιλήψεις περί οικογένειας και παιδιών, ΞΑΦΝΙΚΑ, γίνονται υπέρμαχοι αυτών και διεκδικούν γάμους και υιοθεσίες.Εφευρίσκουν νέους όρους όπως ομοφοβία (λες και αυτοί δεν είναι ..ετερόφοβοι) και σαν πολύ καλά διαμορφωμένο λόμπυ, καταφέρνουν μέχρι και να περάσουν τιμωρητικά νομοσχέδια για όσους διαφωνούν ότι διαφέρουν από τους ετεροφυλόφιλους. Ομιλώ βέβαια για το πιο επαίσχυντο και φασιστικό νομοσχέδιο που έχει εφεύρει η ΝΤ, το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο ψήφισαν φυσικά και τα μεγάλα κόμματα.

Προσέξτε επίσης και την πολιτική διάσταση του θέματος. Οι περισσότεροι ακτιβιστές ομοφυλόφιλοι, αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί! Γιατί βάζω θαυμαστικό; Μα διότι δεν έχουν ιδέα ποιά ήταν η άποψη του Μαρξισμού για την ομοφυλοφιλία ή εντέχνως την αποκρύπτουν ή αυτό γίνεται στα πλαίσια ψυχικής τους διαταραχής.Ουδέποτε τέθηκε από το σοσιαλιστικό κίνημα το αίτημα του εμπλουτισμού του με την πολιτική αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση κατάργησε την ποινικοποποίηση και τη δίωξη των ομοφυλοφίλων, δεν κατοχύρωσε όμως κανένα πολιτικό δικαίωμα και προγραμματική διεκδίκηση πολιτικής αναγνώρισης των ομοφυλοφίλων.

Οι κλασσικοί του μαρξισμού δε υιοθέτησαν ΠΟΤΕ την ανόητη και αντιεπιστημονική άποψη της σημερινής νεοταξικής «αριστεράς»: Ότι δηλαδή η ομοφυλοφιλία είναι πολιτικό δικαίωμα και διεκδίκηση.

Αντίθετα χαρακτήρισαν την ομοφυλοφιλία κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή και ζήτημα εντελώς «προσωπικό»…

Αυτή την άποψη διατυπώνει ο Ένγκελς στην περίφημη μελέτη του για την «καταγωγή της οικογένειας». Διαστροφή» επίσης χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ένα άλλο «σεξιστικό γουρούνι», ο Λένιν, σε μια δημοσιευμένη συνομιλία του με την Κλάρα Τσέτκιν, το 1920. Ελπίζω να καταλάβατε τι παίζεται.. Η «παράνοια» των αριστερών ακτιβιστών LGBT  αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο.Προσωπικά τώρα, κι εγώ  πιστεύω ότι αυτά τα ζητήματα είναι «ιδιωτικά». Δεν αρνούμαι σε κανέναν το δικαίωμα των σεξουαλικών του ιδιαιτεροτήτων.  Αρνούμαι όμως, στο πλανητικό νεοταξικό κράτος και τις παραφυάδες του, να κατοχυρώσει νομικά και πολιτικά τις κοινωνικές και ψυχολογικές «διαστροφές» του συστήματός τους και τις «προσωπικές» σεξουαλικές συμπεριφορές.

Αφήνω προσωρινά το θέμα αυτό και πάω στις τρεις λέξεις που κυριαρχούν στην εποχή μας: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η πλειοψηφία των ψευτοδιανοούμενων (τους γνωρίζει πολύ καλά  η πόλη μας), θεωρεί ότι είναι μια συνωμοσιολογία. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι συνειδητοποιημένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης (ΝΤ), είναι απλώς οι «χρήσιμοι ηλίθιοι». Θα το δούμε κι αυτό. Ποια είναι όμως η ΝΤ; Έχει υπόσταση; ονόματα; ποιοι είναι τέλος πάντων από πίσω; τι επιδιώκουν; Θα σας παραθέσω αδιαμφησβήτητα στοιχεία και ο καθένας μπορεί μετά να σκεφτεί και να τα συνδυάσει στο μυαλό του και μετά να αποφασίσει εάν όλα αυτά είναι "αόρατοι εχθροί" όπως πολύ αφελώς ανέφερε μια αρθρογράφος του ArcadiaPortal στην κριτική της για την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο.

Γνωρίζουμε όλοι ότι:

Υπάρχει μια παγκόσμια ελίτ που δεν είναι πάνω από  περίπου 300 άτομα και η οποία έχει συγκεντρωμένα στα χέρια της όλο τον παγκόσμιο πλούτο. Θα το έχετε διαβάσει αυτό φαντάζομαι: το 80% του παγκόσμιου χρήματος είναι στα χέρια ολίγων. Είναι αυτοί που συχνάζουν στις διάφορες Λέσχες, είναι οι περίφημες "Αγορές", είναι οι μεγαλοοικογένειες των τραπεζιτών, είναι ο Σόρος κ.ά. Η ελίτ αυτή είναι υπερεθνική, δεν έχει πατρίδακαι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εγκαθίδρυση του πλανητικού φασισμού και ο παγκόσμιος έλεγχος.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι αυτοί οραματίζονται τον έλεγχο και την εκμετάλλευση όλων των λαών με μια παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα παγκόσμιο νόμισμα και βέβαια με μια παγκόσμια θρησκεία, διότι οι θρησκείες και κυρίως η Ορθοδοξία με την Αποκάλυψη του Ιωάννη και με τις προφητείες των Πατέρων, αποτελεί μεγάλο εχθρό της, μιας και τα έχει προβλέψει όλα. (Υπάρχουν δηλώσεις και ντοκουμέντα γι αυτό, ο δικός μας ο ΓΑΠ το είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί κάτι τέτοιο). Με την παγκόσμια διακυβέρνηση, θα μπορέσουν να ελέγχουν τους λαούς, να τους εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν, να τους έχουν σκλάβους - κωπηλάτες στην «γαλέρα» τους και να τους δίνουν ένα ξεροκόμματο, εκμεταλλευόμενοι τους πόρους των πατρίδων τους.Όλοι οι λαοί θα υποφέρουν. Και ο Αμερικάνικος και ο Ρωσικός και ο Εβραϊκός (είπαμε ΑΥΤΟΙ δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τις «πατρίδες» τους.

Πώς μπορεί κάποιος όμως να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυριαρχία; Πώς μπορεί να μοιράσει την δυστυχία στους λαούς και να τους καταστήσει ανίκανους για αντίδραση;

Τον πρώτο και κυρίαρχο τρόπο, ο σοφός λαός μας τον έχει ήδη ονοματίσει: «Διαίρει και Βασίλευε». Μια λοιπόν συνηθισμένη τακτική, είναι ο τεμαχισμός των εθνών-κρατών. Hδιαδικασία είναι αργή αλλά σταθερή: Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία, σε λίγο Μ. Βρετανία, Ισπανία κλπ.

Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει να καμφθεί η αντίσταση των λαών. Απαιτείται λοιπόν η χρησιμοποίηση και άλλων ΟΠΛΩΝ.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι τρόποι να «διαλυθεί» ένα κράτος. Μπορεί λοιπόν να αποδομήσεις τα συνεκτικά του στοιχεία: Την Παιδεία του (ο αμόρφωτος θα τα περνάει όλα «στο ντούκου»), την Οικογένεια, την Κοινωνία, την Πίστη του, τις παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμά του. Η Παιδεία είναι το πρώτο που αποδομήθηκε από τους υπηρέτες της ΝΤ εδώ και χρόνια. Για την διάλυση τηςΟικογένειας έχουμε την εισαγωγή "προοδευτικών" ιδεολογιών όπως η προσπάθεια να γίνει νόρμα η ομοφυλοφιλική εκτροπή, το σύμφωνο συμβίωσης, ο γάμος των ομοφυλόφιλων κλπ.

Ένα άλλο όπλο της ΝΤ είναι η Πολυπολιτισμικότητα η οποία εφευρέθηκε ακριβώς για να καταργήσει τους επιμέρους πολιτισμούς. Και ο πιο αφελής θα έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι  Ισλάμ αλλά και οι άλλες ανατολικές θρησκείες, είναι ασύμβατες με τις δυτικές κοινωνίες και ότι βέβαια οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν καμία όρεξη να παρατήσουν την Σαρία και την βάρβαρη θρησκεία τους και να ενσωματωθούν στην Δύση. Σκοπός τους είναι η εξάπλωση του Ισλάμ. Το Ισλάμ λοιπόν, ή καλύτερα η Ισλαμοποίηση είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της ΝΤ. Φυσικά το Ισλάμ δεν είναι απλώς ένα θρησκευτικό ιδεολόγημα, είναι ένα πολιτικό ολοκληρωτικό σύστημα, που το εμπνεύστηκε ένας ψευδοπροφήτης που αναφέρεται σαφώς σε ιστορικές έρευνες ότι ήταν ένας άρρωστος  παιδόφιλος, και που έχει αιματοκυλίσει τον κόσμο για να εξαπλωθεί. Και μην μου πει πάλι κάποιος ότι και οι Χριστιανοί αιματοκύλησαν τον κόσμο, διότι είναι γελοίο να συγκρίνεις πρακτικές 6-7 αιώνων πριν με τις τωρινές. (Και επίσης δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι καθολικοί. Η Ορθοδοξία ποτέ δεν έσφαξε και ποτέ δεν έκαψε).

Πως ενέπλεξε το Ισλάμ η ΝΤ; πως το χρησιμοποιεί; θα σας πω την γνώμη μου. Έχω κάνει ταξίδια σε τριτοκοσμικά ισλαμικά κράτη και τα έχω ζήσει. Οι λαοί αυτοί είναι αιώνες πίσω, το Ισλάμ και η Σαρία δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν. Όπως δε πολύ καλά γνωρίζετε, όλες οι κυβερνήσεις τους ήταν δικτατορίες. Οι λαοί αυτοί είναι ένα συνονθύλευμα από φυλές, φατρίες, και θρησκευτικές σέκτες. Θα ήταν αδύνατον να διαβιούν ησύχως εάν δεν κρεμόταν ο πέλεκυς ενός "φασίστα" πάνω από το κεφάλι τους. Στον στρατό τους ακόμα και σήμερα, πέφτουν βουρδουλιές. Άρα, μόνο μια δικτατορία, θα μπορούσε να διατηρήσει την συνοχή τους. Οι εγκέφαλοι της ΝΤ λοιπόν τι θέλουν; Μα να αυξάνουν τα κέρδη τους πουλώντας όπλα και πετρέλαιο αλλά και να προωθήσουν την πολυπολιτισμικότητα έτσι ώστε να διαλυθούν τα δυτικά κράτη και η Ενωμένη Ευρώπη και να είναι πιο εύκολο το "βασίλευε". Ξεκινάνε λοιπόν γκρεμίζονταςτον Σαντάμ Χουσεΐν, και ακολουθεί η περίφημη «Αραβική Άνοιξη» που μόνο άνοιξη των δικαιωμάτων δεν αποδείχθηκε. Καντάφι, Μουμπάρακ, και έπονται Άσαντ και Ερντογκαν. Αποτέλεσμα; απελευθέρωση όλων των "σκοτεινών" δυνάμεων, εμφύλιοι, αίμα, λαθρομετανάστες, πρόσφυγες.. ισλαμοποίηση της Ευρώπης και αναρχία στους δρόμους της (δεν είναι τυχαία και στην χώρα μας η σύμπραξη της ακροαριστεράς με τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους).

Γι' αυτό και προσωπικά είμαι ενάντια στην εκθρόνιση του Ασαντ και του Ερντογκαν. Εκατομμύρια βάρβαροι θα μας πλημμυρίσουν. Και μην μου πει κανείς ότι υπάρχουν πολλοί μετριοπαθείς μουσουλμάνοι. Μετριοπαθείς είναι μόνο οι άθεοι και οι χριστιανοί από τα κράτη αυτά. Είναι η φύση του Ισλάμ τέτοια που οι πιο πολλοί «μετριοπαθείς» και φιλήσυχοι μουσουλμάνοι μπορεί εν μια νυκτί να μετατραπούν σε τζιχαντιστές. Ένα παράδειγμα φανταστικό: πηγαίνετε σε μια κεντρική πλατεία της Αθήνας και βρίστε τα Θεία. Και μετά φανταστείτε ότι είστε στην Πλατεία Ταξίμ, γεμάτη με φιλήσυχους πολίτες και αρχίστε να βρίζετε δυνατά τον Αλλάχ. Δεν νομίζωότιχρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω για το τι θα επακολουθήσει. Επίσης να επισημάνω: Είδατε καμμιά σοβαρή αντίδραση από τους «μετριοπαθείς» για τις βομβιστικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στην Ευρώπη; Το Ισλάμ είναι ασύμβατο με τον Χριστιανισμό, τέλος. Και έχουμε πόλεμο, ας το καταλάβουμε και σε έναν πόλεμο δεν χωράνε συναισθηματισμοί όπως εκνευριστικά  μας πουλάνε τα ΜΜΕ με φτιαχτές συγκινητικές «προσφυγικές» ιστορίες και φωτογραφίες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν περάσει από την Ελλάδα ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες μέσα σε ένα χρόνο, και έχουν διασπαρεί σε όλη την Ευρώπη. Η ίδια η πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές τους έχει αποκαλέσει ψυχοπαθείς και μάλιστα δήλωσε ότιαμαυρώνουν την εικόνα  της πατρίδας της.(Η μοναδική μουσουλμάνα που έχει πει επισήμως την αλήθεια και μπράβο της) (http://www.skai.gr/news/world/article/282072/prothupourgos-baglades-oi-m... ) Κι εμείς εδώ τους φροντίζουμε περισσότερο και από τους δύστυχους και πτωχευμένους Έλληνες.

Η λίγο εκτεταμένη αυτή ανάλυση (θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν κουραστική) θεωρώ ότι ήταν απαραίτητη για να καταλάβουμε τα επόμενα.

Πάμε λίγο στα δικά μας. Η αποδόμηση της παιδείαςέχειξεκινήσειχρόνιαπριν, από όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης, διότι οι υπηρέτες και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της ΝΤ δεν λείπουν από κανένα κόμμα. (Ακόμα και η ΧΑ εμφανίστηκε με συγκεκριμένο ρόλο στο προσκήνιο: να δίνει άλλοθι στους ψευτοπροοδευτικούς έτσι ώστε να αποκαλούν ρατσιστή και ναζί όποιον δημοκράτη εκφέρει πατριωτικό λόγο.)

Οι παρεμβάσεις των «χρήσιμων ηλιθίων» της ΝΤ ξεκίνησαν από την κατάργηση της καθαρεύουσας και του πολυτονικού που ήταν μια καθοριστική πτώχευση της Ελληνικής Γλώσσας η οποία είναι συνεκτικό στοιχείο της συνέχειάς μας ως Έθνους. Ακολούθησαν σιγά- σιγά παρεμβάσεις και αλλαγές στα σχολικά βιβλία. Σε πρώτη φάση τα βιβλία γίνονται εντέχνως δυσνόητα και κακογραμμένα, έτσι ώστε να απωθούν τα παιδιά από το διάβασμα. Ότι απέμεινε ήταν γεμάτο από «γκρίζα» μηνύματα αλλοίωσης της γλώσσας, της ιστορίας μας και της θρησκείας μας. Ποιος δεν θυμάται το τρανταχτό παράδειγμα της Ρεπούση και το βιβλίο Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού; Αυτό βέβαια ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Δεκάδες άλλες παρεμβάσεις στα βιβλία, δηλητηρίαζαν καθημερινά τα παιδιά μας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, αλλά δεν θέλω να κουράσω κι άλλο τον αναγνώστη, έχω αρθρογραφήσει από τον Φεβ. του 2008  γι’ αυτό στο μαρξιστικό αντινεοταξικό περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ και στο εγγύς μέλλον θα το αναδημοσιεύσω (http://www.resaltomag.gr/208.mag) διότι δεν ανευρίσκεται online.

Η ΝΤ έχει πιστά όργανακαι υπηρέτες που τα χρησιμοποιεί για να προωθήσει τους σκοπούς της. Έχει επίσης χιλιάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που τις χρηματοδοτεί αδρά. Ο Σόρος χρηματοδοτεί «πορτοκαλί επαναστάσεις» και όλοι μαζί επιδοτούν τους λαθρομετανάστες και τους λαθρεμπόρους τους. Διότι μη μου πείτε ότι σε εκείνα τα κράτη στα βάθη της Ασίας και της Αφρικής βρίσκουν εύκολα 5 και 10 χιλιάρικα για να τα δώσουν με σκοπό να φτάσουν στην Ευρώπη. Υπ’ όψιν ότι σε κράτη όπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, όποιος έχει ένα ευρώ την ημέρα, είναι άρχοντας. Η ισλαμοποίηση των δυτικών κοινωνιών φέρνει μεγαλύτερες εντάσεις στις δυτικές κοινωνίες, και βέβαια φουντώνει τα ακροδεξιά αντανακλαστικά των λαών της. Οι εμφύλιοι κι εδώ, προ των πυλών. Νέες ευκαιρίες για δυστυχία, ΦΟΒΟ, χαμηλούς μισθούς, πώληση όπλων, αύξηση των φασιστικών μέτρων επιτήρησης, έλεγχο πληθυσμού κλπ.

Υπάρχουν όμως και άλλες δικτατορικές μειοψηφίες που έχει εφεύρει η ΝΤ με το πρόσχημα της ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και με τελικό σκοπό το να φαγωθούμε μεταξύ μας.Αυτοί είναι οι λεγόμενοι «χρήσιμοι ηλίθιοι». Ακτιβιστές «Φιλόζωοι» και vegans, είναι τα νέα φρούτα. Παρατηρώ κάτι οργανωμένους «φιλόζωους» και ανατριχιάζω. Μέσα από την χρόνια ανάγνωση των σχολίων τους, των απόψεών τους, ιδίως όταν πρόκειται για σχολιασμό κάποιου που εξέφρασε μια αντίθετη άποψη, ή ακόμα χειρότερα, έκανε κάποιο έλασσον κακό σε ένα ζώο, το μίσος που βγάζουν εναντίον του, αλλά και εναντίον όσων δεν ξετρελαίνονται βρε αδερφέ με τα σκυλάκια και τα γατάκια, είναι κάτι το απίστευτο. Πολλοί δε ζωόφιλοι είναι ξεκάθαρα μισάνθρωποι. Αφού λοιπόν βγάζουν το μίσος τους σε συνανθρώπους, αφού απαιτούν ποινές δυσανάλογες του «εγκλήματος» (που ενίοτε εξισώνονται με αυτές των δολοφόνων ανθρώπων, μας πασάρουν πιεστικά το εκνευριστικότατο και λαθεμένο επιχείρημα «περί πολιτισμένων» συμπεριφορών. Και ποιος σας είπε αγαπητοί μου ότι είναι πολιτισμός να φιλάω τον σκύλο στο στόμα; Ποιος σας είπε ότι είναι πολιτισμός να κολυμπάω μαζί με σκυλιά στη θάλασσα; Όταν δε, βλέπω ασθενείς στο Ιατρείο με μυκητιάσεις και τους λέω ότι είναι από το σκυλάκι τους ή το γατάκι τους, εκπλήσσονται: «Μα του έχω κάνει τα εμβόλια» Και όταν τους λέω ότι τα εμβόλια είναι για τα σκυλιά ούτε  προφυλάσσουν από τις μυκητιάσεις, τα τσιμπούρια, τους ψύλλους, τα διάφορα παράσιτα,  τότε ρίχνουν το κεφάλι. Αυτή λοιπόν η μειοψηφία, έχει καταφέρει να περάσει σκληρούς νόμους ανάλογους των ανθρώπινων, και εάν κάποιος διανοηθεί να πει το παραμικρό, πέφτουν πάνω του και τον «λυντσάρουν» κανονικά. Αναλογιστείτε το εξής: Πως περνάει στα ΜΜΕ μία επίθεση σκύλου σε άνθρωπο και πως περνάει μια επίθεση ανθρώπου σε σκύλο. Εξισώνουν την ανθρώπινη ζωή με αυτή της γάτας. Αυτό είναι επίσης εκτροπή και ακρότητα. Αγαπάμε τα ζώα, αλλά τα ζώα είναι ζώα και ο άνθρωπος είναι άνθρωπος.

Περνάω στο τελευταίο κομμάτι του άρθρου μου και εξειδικεύω στο θέμα που προέκυψε από το ανεκδιήγητο Νεοταξικό Υπουργείο Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί την θεματική εβδομάδα για τις «έμφυλες ταυτότητες» στα γυμνασιόπαιδα των 13 και 14 ετών. Πόσο καλύτερα και πιο επιστημονικά να τα πει κανείς από το Αμερικανικό Κολέγιο των Παιδιάτρων; Διαβάστε λοιπόν τι ακριβώς λένε για το θέμα:

Η ιδεολογία των φύλων βλάπτει τα παιδιά

(Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων – 2016)

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων προτρέπει τους επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτές και νομοθέτες να απορρίψουν όλες τις πολιτικές που προδιαθέτουν τα παιδιά να δεχτούν ως φυσιολογική μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου. Τα γεγονότα –και όχι η ιδεολογία- καθορίζουν την πραγματικότητα.

1. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικειμενικό βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: Τα χρωμοσώματα «ΧΨ» και «ΧΧ» είναι γενετικοί δείκτες του αρσενικού και θηλυκού αντιστοίχως – και όχι γενετικοί δείκτες κάποιας διαταραχής. Ο κανόνας του ανθρώπινου σχεδιασμού είναι να συλλαμβάνεται είτε ως αρσενικό είτε ως θηλυκό. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι δυαδική εκ φύσεως με προφανή στόχο την αναπαραγωγή και άνθηση του είδους μας. Αυτή η αρχή είναι αυταπόδεικτη. Οι εξαιρετικά σπάνιες διαταραχές ανάπτυξης φύλου (DSD), συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, του συνδρόμου έλλειψης ευαισθησίας στα ανδρογόνα και της συγγενούς υπερπλασίας των επινεφριδίων, είναι όλες ιατρικώς αναγνωρίσιμες αποκλίσεις από το σεξουαλικό δυαδικό πρότυπο και ορθώς έχουν χαρακτηριστεί ως διαταραχές του ανθρώπινου σχεδιασμού. Τα άτομα με διαταραχές ανάπτυξης φύλου (συχνά αποκαλούμενα ως «διαφυλικά») δεν αποτελούν ένα τρίτο φύλο.

2. Κανείς δεν γεννιέται με κοινωνικό φύλο (gender). Όλοι γεννιούνται με ένα βιολογικό φύλο. Το κοινωνικό φύλο –gender- (επίγνωση και αίσθηση του εαυτού μας ως αρσενικού ή θηλυκού) είναι μία κοινωνιολογική και ψυχολογική έννοια• όχι αντικειμενική βιολογική έννοια. Κανείς δεν γεννιέται έχοντας επίγνωση του εαυτού του ως αρσενικού ή θηλυκού• αυτή η επίγνωση αναπτύσσεται με τον καιρό και όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυξιακές διαδικασίες, μπορεί να παρεκκλίνει λόγω των υποκειμενικών αντιλήψεων ενός παιδιού, των σχέσεων και των αρνητικών εμπειριών από τη νηπιακή ηλικία και έπειτα. Οι άνθρωποι που «αισθάνονται σαν το αντίθετο φύλο» ή «κάπου ενδιάμεσα» δεν αποτελούν το τρίτο φύλο. Παραμένουν βιολογικά άνδρες ή βιολογικά γυναίκες.

3. Η πεποίθηση ενός ατόμου ότι αυτός ή αυτή είναι κάτι που δεν είναι, στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται ως σημάδι μπερδεμένης σκέψης. Όταν ένα κατά τα άλλα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα κατά τα άλλα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικά ψυχολογικό πρόβλημα που εντοπίζεται στο μυαλό και όχι στο σώμα και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι.Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία γένους. Η Δυσφορία Γένους (GD), αναφερόμενη παλαιότερα ως Διαταραχή Ταυτότητας Φύλου (GID) είναι μία αναγνωρισμένη ψυχική διαταραχή κατά την πιο πρόσφατη έκδοση του Διαγνωστικού και Στατιστικού Εγχειριδίου της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης (DSMV). Οι ψυχοδυναμικές θεωρίες και οι θεωρίες κοινωνικής μάθησης της Δυσφορίας Γένους (GD)/Διαταραχής Ταυτότητας Φύλου (GID) δεν έχουν ποτέ διαψευστεί.

4. Η εφηβεία δεν είναι ασθένεια και η λήψη ορμονών που τη μπλοκάρουν μπορεί να είναι επικίνδυνη. Αναστρέψιμες ή όχι, οι ορμόνες που μπλοκάρουν την εφηβεία προκαλούν μία κατάσταση νοσηρότητας –την απουσία της εφηβείας- και αναστέλλουν την ανάπτυξη και τη γονιμότητα σε ένα προηγουμένως βιολογικά υγιές παιδί.

5. Σύμφωνα με το DSM-V, το 98% των αγοριών με διαταραχή ταυτότητας φύλου και το 88% των κοριτσιών με διαταραχή ταυτότητας φύλου τελικά αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο αφού περάσουν με φυσιολογικό τρόπο την εφηβεία.

6. Τα παιδιά προεφηβικής ηλικίας που χρησιμοποιούν ορμόνες που μπλοκάρουν την εφηβεία για να υποδυθούν το αντίθετο φύλο θα χρειαστούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου σε προχωρημένη εφηβεία. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μόνιμη στειρότητα. Τα παιδιά αυτά δεν θα μπορέσουν ποτέ να συλλάβουν γενετικώς δικά τους παιδιά ούτε και μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Επιπλέον, οι ορμόνες διασταύρωσης φύλου (τεστοστερόνη και οιστρογόνα) συνδέονται με κινδύνους για την υγεία συμπεριλαμβανομένων και των καρδιακών παθήσεων, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, των θρόμβων αίματος, του εγκεφαλικού, του διαβήτη και του καρκίνου.

7. Τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι 20 φορές υψηλότερα σε εφήβους που χρησιμοποιούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου και υποβάλλονται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ακόμα και στη Σουηδία, η οποία ανήκει στις χώρες με τους περισσότερους δηλωμένους LGBQT (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, διαφυλικοί). Ποιο συμπονετικό και λογικό άτομο θα καταδίκαζε νέα παιδιά σε αυτή τη μοίρα γνωρίζοντας ότι μετά την εφηβεία το 88% των κοριτσιών και το 98% των αγοριών θα δεχτεί τελικά την πραγματικότητα και θα καταφέρει να έχει ψυχική και σωματική υγεία;

8. Το να κάνεις τα παιδιά να πιστεύουν ότι μία ζωή χημικής και χειρουργικής μίμησης του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογική και υγιής συνιστά κακοποίηση παιδιού. Το να ασπάζεσαι την ασυμφωνία μεταξύ φύλων ως φυσιολογική μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης και των νόμιμων πολιτικών θα μπερδέψει παιδιά και γονείς, παρακινώντας περισσότερα παιδιά να εμφανιστούν σε «κλινικές φύλου» όπου θα τους χορηγηθούν φάρμακα αποκλεισμού της εφηβείας. Αυτό με τη σειρά του ουσιαστικά εξασφαλίζει ότι θα «επιλέξουν» μία ζωή καρκινογόνων και τοξικών γενικότερα ορμονών διασταύρωσης φύλου και πιθανόν θα σκεφτούν να προβούν και στον περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματός τους ως νεαροί ενήλικες.

MichelleA. Cretella, M.D.Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων

QuentinVanMeter, M.D. Αντιπρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, Παιδο-ενδοκρινολόγος

PaulMcHugh, M.D.Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής JohnsHopkins και πρώην Επικεφαλής Ψυχίατρος στο νοσοκομείο JohnsHopkins

Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων – Ιανουάριος 2017 – www.ACPeds.org

Νομίζω ότι εδώ θα πρέπει να τελειώνω, ελπίζω όλοι να καταλάβαμε τι γίνεται ή μάλλον ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Σήμερα στην Ελλάδα κυβερνάει το πιο πιστό στη ΝΤ κόμμα, δυστυχώς ο λαός (εξαπατώμενος φυσικά) οδήγησε στην εξουσία, μια άλλη δικτατορική μειοψηφία, μια μειοψηφία του 3% αποτελούμενη από μπαχαλάκηδες, άθεους, ομοφυλόφιλους, ισλαμολάγνους, λαμόγια και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.

Οι μειοψηφίες έχουν μάθει να ουρλιάζουν και να διαδηλώνουν, έχουν καταλάβειόλα τα ΜΜΕ και έτσι ο θόρυβος πολλαπλασιάζεται δίνοντας την εντύπωση ότι είναι η κυρίαρχη ιδεολογία.

Από την άλλη ας απομονώσουμε τους ελάχιστους απάνθρωπους  που λοιδορούν και ασκούν bullyingστους ομοφυλόφιλους με τους οποίους είμαστε συνάνθρωποι και φυσικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.  Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να σταματήσουν την παράλογη ακτιβιστική τους δράση με το να θέλουν να μας παρουσιαστούν σαν πρότυπα στην κοινωνία. ΝΑΙ στην ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά ΟΧΙ στην μετατροπή των ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ σε ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Ας ξυπνήσουμε λοιπόν πριν χαθεί οριστικά η πατρίδα μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πλειοψηφία και να σταματήσουμε να φοβόμαστε να μιλήσουμε.Η ΝΤ είναι πανίσχυρη και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Μπορούμε όμως να πολεμάμε τα επιμέρους όπλα της. Δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε στον καναπέ και να δεχόμαστε παθητικά ότι μας σερβίρει η Νέα Εποχή.

Στη Νέα Τάξη Πραγμάτων ας μην έιμαστε τα πράγματα.

Σημείωση: Ευχαριστούμε τον κ. Βέρρο για την επικοινωνία και για το άρθρο του. Όπως και ο ίδιος μπορεί να δει, το άρθρο «Οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι ομοφυλόφιλοι» δεν το υπογράφει «μια κυρία ΕΓ», όπως αναφέρει στην εισαγωγή του κειμένου του, αλλά η αρθρογράφος του Arcadia Portal Εύα Γαλανιάδη.

Ειδήσεις: 
Tags: 

180 Σχόλια

Θα μπορούσε να είναι και άρθρο από το τοπικό παράρτημα της ΧΑ. Αλλά πάντα βάζουμε λίγη σαλτσούλα με ζάχαρη, να καλύψουμε πράγματα. Μη μας πουν και φασίστες ρε αδελφέ. Γιατρέ μας ψεκάζουν τελικά ?

νέα τάξη πραγμάτων σημαίνει ταλμούδ και διεθνής σιωνισμός οι πράκτορες του οποίου είναι πίσω από εμπόριο οργάνων (10.000 σύριοι) πρεζεμπόριο κλπ

εάν δεν σας αρέσει η έννοια εθνικισμός να γκρεμίσετε εσείς οι δημοκράτες το άγαλμα του παπαναστασίου που είχε γράψει και βιβλίο

εθνικιστής ήτο κ ο Ίων Δραγούμης. δεν θα κάνουμε την χάρη στους νεομαρξιστές να δηλώσουμε πολιτική ταυτότητα. κ Βέρρο μόνο αριστερή βιβλιογραφία έχετε σπίτι σας?

Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που άρχισε να μιλάει για τις θρησκείες έχοντας ως δεδομένο ότι ο χριστιανισμός είναι οκ να πιστεύεις και σωστό για τους Έλληνες, ότι το Ισλάμ μπλα μπλα μπλα(βέβαια σωστός στα περισσότερα), ότι η ορθοδοξία δεν αιματοκύλισε(ξέχασε εικονολάτρες-εικονομάχους), ότι ο μωάμεθ είναι ψευδοπροφήτης ενώ οι άλλοι δεν είναι. Μετά περνάει να πει ότι κακό έκανε και η κατάργηση του πολυτονικού. Αν είναι δυνατόν. Το πολυτονικό εφευρέθηκε για να μπορούν οι ξένοι να προφέρουν καλύτερα την λέξη τονικά. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν χρησιμοποιούσαν κανένα τόνο και έγραφαν κεφαλαία.

Μερικά σωστά ανακατεμένα με μερικά "ψεκασμένα". Σταμάτησα να ασχολούμαι σοβαρά όταν διάβασα για "νέα τάξη". Επίσης υπάρχει μεροληψία όσο αφορά την ορθοδοξία.

Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή η Νέα Εποχή μαζί με τους ακόλουθούς της και τις ποικίλες Μ.Κ.Ο. επιτίθεται σε χώρες με Χριστιανισμό και δεν εισβάλει σε Μουσουλμανικές χώρες ή σε χώρες με Ινδουισμό ή σε χώρες με Εβραϊσμό κ.λ.π. ; Η παγκοσμιοποίηση ίσως.......; Με τον έλεγχο των ΜΜΕ από την ΝΤΠ θα υπάρχει πλύσιμο εγκεφάλων, θα μας βαράνε και θα λέμε Ευχαριστώ-ευχαριστώ-ευχαριστώ επανερχόμενοι στην πολύ παλιά εποχή της πέτρας-της φωτιάς κ.λ.π. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι.-

Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή η Νέα Εποχή μαζί με τους ακόλουθούς της και τις ποικίλες Μ.Κ.Ο. επιτίθεται σε χώρες με Χριστιανισμό και δεν εισβάλει σε Μουσουλμανικές χώρες ή σε χώρες με Ινδουισμό ή σε χώρες με Εβραϊσμό κ.λ.π. ; Η παγκοσμιοποίηση ίσως.......; Με τον έλεγχο των ΜΜΕ από την ΝΤΠ θα υπάρχει πλύσιμο εγκεφάλων, θα μας βαράνε και θα λέμε Ευχαριστώ-ευχαριστώ-ευχαριστώ επανερχόμενοι στην πολύ παλιά εποχή της πέτρας-της φωτιάς κ.λ.π. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι.-

1. Φίλε Κώστα ΄βούτηξες βαθιά στο βούρκο του ArcadiaPortal. Τι δεν άκουσες μέχρι τώρα. Νεοταξίτης, αριστερός, χρυσαύγουλο... Πάντων, χρήσιμη η συμβολή σου στο διάλογο, ίσως ανεβάσει το επίπεδο. Επί του θέματος τώρα. Το είδος μας είναι ΠΟΛΥ νέο, βιολογικά έχει μερικές χιλιάδες χρόνια ζωή. Τα δυο χρωμοσώματα καθορίζουν το βιολογικό φύλο. Η συμπεριφορά όμως καθορίζεται από άλλους παράγοντες. Θα 'πρεπε λοιπόν να αποτελεί πεδίο των επιστημών της ανθρώπινης συμπεριφοράς (το λες κι εσύ ο ίδιος, μάλλον η ένωση παιδιάτρων): το πώς θα προσδιοριστεί το κάθε παιδί εξαρτάται από μη βιολογικούς παράγοντες.

2. Αν η συμπεριφορά εξαρτάται από τα γονίδια και δεδομένου ότι η ποικιλία αυτή, αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία ως συγκεκριμένο ανθρωπολογικό τύπο, δεν αναπαράγεται, γιατί δεν έχει εξαλειφθεί όπως οι Νεάντερταλ; (ρητορική η ερώτησή μου). Ας δώσουμε λοιπόν έναν επιστημονικό ορισμό του φυσιολογικού για να προχωρήσουμε. Ή έχω δίκιο όταν λέω ότι τα όρια του φυσιολογικού μετακινούνται διαρκώς μαζί με την πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας;

Δεν τολμά ένας χριστιανός (άθεος, δωδεκαθειστής κτλ *) να πει μίαν αλήθεια ή απλώς τη γνώμη του πάνω σε ένα θέμα που αφορά όλους, αμέσως μερικοί "δημοκρατικοί ανύπαρκτοι για την πραγματική δημοκρατία", σου πετούν τη γνωστή λάσπη: ωω, είναι ΧΑ!! σιγά τη λάσπη.. κάθε λογικό ανθρώπινο ων, που έχει βγάλει το δημοτικό σχολείο και γνωρίζει ανάγνωση, μπορεί να κάνει μια ανάλυση κειμένου και να δει το νόημα σαφέστατα.. όσοι δε μπορούν να το κάνουν, ας μην κάνουν σχόλια με πολιτική "κριτική"... διότι γίνονται γελοίοι τουλάχιστον. κύριε Βέρρο, εξαιρετικό άρθρο. τα φύλα είναι δύο, απλό και κατανοητό.

ΝΑΙ στην ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά ΟΧΙ στην μετατροπή των ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ σε ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Σωστή και ξεκάθαρη τοποθέτηση. Ας εστιάσουμε σε αυτά που οι περισσότεροι καλόπιστοι αναγνώστες συμφωνούμε και ας αφήσουμε τον καναπέ για να μην αποφασίζουν οι δυναμικές μειοψηφίες !

giwta stamou 20:17, μπράβο, είπες ό,τι έχεις να πεις, έβγαλες το δημοτικό, με άριστα υποθέτω, τώρα πέσε να κοιμηθείς.

Αρα φίλε μου προφανώς για εσένα δεν είναι λάσπη η ΧΑ. Για πες μας τώρα για τα "ώντα".

Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του ως εκεί που το μυαλό του μπορεί να τον οδηγήσει.Τα φύλα είναι δυο .Οποιαδήποτε διαφορετικότητα είναι απλά διαφορετικότητα,αποδεκτή μέχρι εκεί που δεν καταπατά την δική μου ιδιωτικότητα ως δικαίωμα.Οι φαμφάρες και οι παρελάσεις περηφάνιας δεν αποδεικνύουν τίποτα εκτός απ τον εξαναγκασμό στη γελοιότητα .Αυτά που κληρονόμησα ως αρχές απ τους γονείς μου θα με συνοδεύουν μέσα στο συσκοτισμένο μπρουλέ μυαλό αυτών που απελευθερωμένοι τρέχουν στους αγρούς της σύγχυσης

Νομίζω η αμφισβήτηση δεν είναι αν τα φύλα είναι 2. Το όλο θέμα είναι ότι μπορεί να έχεις γεννηθεί με χαρακτηριστικά του ενός φύλου αλλά να νιώθεις ψυχολογικά(?)/πνευματικά(?) ότι είσαι το άλλο φύλο ή τέλος πάντων σου αρέσει το ίδιο φύλο. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς νιώθουν τα άτομα αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος νοήμων αμφισβητεί την ύπαρξη 2 βιολογικών φύλων μόνο.

Όταν το αγόρι των 3 ζηλέψει τη φούστα τής αδερφής του,είναι ελεύθερο να τη φορέσει.Σωστά;Όταν το αγόρι τής ίδιας ηλικίας ζηλέψει το μαχαίρι τής κουζίνας,γιατί να το καταπιέσουμε;Γούστα δεν είναι όλα;Κι αν σάς φαίνεται παράλογη η αντιστοίχιση,έχω να παρατηρήσω το εξής:ο θεσμός τής οικογένειας δε στοχεύει μόνο στη διασφάλιση τής σωματικής ακεραιότητας των παιδιών.Κι αν κάποιοι ονειρεύονται την κατάργησή του,τότε η αγελαία συμπεριφορά είναι προ των πυλών.Αν κανείς σας γνωρίζει τι εστί ανθρωπιστική παιδεία ψάξτε εκεί για τον πραγματικό ρόλο του γονέα(μήτε τού μπόγια μα μήτε και του παρατηρητή).

Αν ο γονιός λοιπόν,δε φροντίσει να δώσει σωστές κατευθύνσεις στο παιδί,με περιορισμούς και υποδείξεις...Και αν το σχολείο δεν είναι σε θέση με αγωγή και ανθρωπιστική παιδεία να κάμει το παιδί ικανό να κρίνει,τότε για ποια ελευθερία μιλάμε;Την ασυδοσία των αμαθών και των ημιμαθών;Κανείς δε μίλησε για σεξουαλική καταπίεση.Άλλωστε,καταπίεση είναι αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια,καθώς κανείς μας δεν τολμά να πει αυτά που γενναία είπε ο κύριος Βέρρος.Και να μη μου πετάει το Υπουργείο στα μούτρα τους ευφάνταστους νεολογισμούς του(Τρανφοβία),γιατί έχω κι εγώ έναν:φιμωφοβία.

Είναι να απορεί κανείς, αν όλα αυτά που γράφονται εδώ, αποτελούν και την πραγματική στάση ζωής , των ανωνύμων που τα γράφουν ή προσπαθούν να δείξουν πως δεν είναι παρακμιακοί ή εκτός συρμού ! Τι μπούρδες γράφτηκαν και συσχετίζουν την Χ.Α. με ότι έχει σχέση με την οικογένεια και τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας ; Τι λέτε ρε ; Θα μας βγάλετε τους φασίστες τώρα, οικογενειάρχες παραδοσιακούς κι όλους εμάς βλαμμένους επειδή, θέλουμε τα σερνικά μας παιδιά, να γεννιούνται και να μεγαλώνουν σερνικά και τα θηλυκά επίσης; Είδατε πουθενά στη φύση, να γεννούν δυο σερνικά σκυλιά ή δυο θηλυκά ένα κουτάβι;

Τοσο "μπροστα" λογια για τοσο "πισω" μυαλα, ας σταματησουμε να πιανομαστε απο λεξεις και να βλεπουμε την ουσια. Συγχαρητηρια κ.Βερρο για το αρθρο!!!

Συγχαρητηρια κ Βερρο για της αρθρογραφια σας και τα μεστο σας λογο . Δυστυχως βαλομαστε απο παντου με " νεα " cool προτυπα ! Βλεπεις τον antifa διπλα στο τζιχαντιστη αρμονικα πιασμενους χερι χερι ( ασχετα εαν μετα απο μια δεκαετια το χερι του "κακομοιρου" μουσουλμανου θα ειναι στο λαιμο του antifa ) αυτο λεγεται και φυσικη επιλογη .. οταν ξεχνας τα στοιχεια που καθοριζουν την ταυτοτητα σου και γινεις μια παγκοσμιοποιημενη σουπιτσα .. θα φαγωθεις ευκολα με το κουταλακι ...

Ακόμα περιμένω το σχόλιο κάποιου "χριστιανού" για την περίπτωση των bisexual. Αυτών δηλαδή που γουστάρουν και τα δύο φύλα. Που μπορούν να κάνουν μια χαρά παιδιά και οικογένεια αλλά τους αρέσει και το ίδιο φύλλο. Ακόμα να κάνει επανεκκίνηση το λειτουργικό;

Συμφωνώ στα περισσότερα αυτού του άρθρου,δυστυχώς όμως εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει σχεδιαστεί αυτή η αλλαγή του κόσμου μας και μάλλον αντιστάσεις απο την πλειοψηφία δεν υπάρχουν πια!

Εξαιρετικο αρθρο, εμπεριστατωμενο μεστο, περιεκτικοτατο, σαφες, επεξηγηματικο, λογικο κ ακριβες!!!! Συγχαρητηρια φιλε κ συναδελφε Κωνσταντινε!!!

Δεν έχω δει 2 "σερνικά" σκυλιά να κάνουν παιδιά, αλλά τα έχω δει να πηδιούνται...

Πολυ ενδιαφέρον , άρτιο, διδακτικό και ενημερωτικό άρθρο!! Ευχαριστούμε το συνάδερφο Κωνσταντίνο Βέρρο!!!

O,τι πρέπει το σημερινό θέμα της έκθεσης για άρθρο παλαιοταξίτη στρατιωτικού γιατρού

@Λακαν Νομιζω οτι σε ξέρω αγαπητε υβριστή. Ξέρω μόνο ένα άτομο στην Τρίπολη που θα χρησιμοποιούσε αυτο το ψευδώνυμο... κρίμα... η αχαριστία είναι η μεγαλύτερη παρέκκλιση. Οι υπόλοιποι με τα αρνητικά σχόλια είναι ξεκάθαρο ότι δεν διαβάσατε προσεκτικά όλο το κείμενο.

Πρέπει ορισμένα σχόλια να κάνουν το γιατρό μας να μετανιώνει που δημοσίευσε τις σκέψεις του. Λοιπόν, ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με τη φύση, κάθε μέρα που περνάει διαμορφώνει την πραγματικότητα στην οποία ζει, σε αντίθεση με τα ζώα που δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα. Βιολογικά μπορεί να αναπαραχθεί μόνο με τον γνωστό τρόπο. Αλλά κοινωνικά αλλάζει ακατάπαυστα. Είναι ανόητα λοιπόν τα επιχειρήματα βιολογίας σε μια συζήτηση που έχει ως θέμα πλευρές της συμπεριφοράς του. Δύσκολο να αποδειχθεί αλλά είμαστε διαφορετικό είδος σήμερα από τους ανθρώπους του 1000 μ.Χ. Σκεφτείτε το.

Ελπιδοφόρο το άρθρο. Η αντίδραση στην "πολιτική ορθότητα" και την αποχαύνωση παρατηρώ ότι γίνεται επώνυμη - σχηματοποιείται - μαζικοποιείται. Όλοι οι δημοκρατικοί, σκεπτόμενοι άνθρωποι πρέπει πλέον να σηκώσουμε αναστημα. Πέρα από κόμματα. Η λογική να επιστρέψει πια. Μπράβο Γιατρε. Συνεχίζουμε με ψυχραιμία και σταθερότητα..............Ενάντια στην αποχαύνωση και τα ιδεολογήματα που υπαγορεύουν οι "αγορες".

Εξαιρετικό αρθρο, συγχαρητήρια κε Βέρρο. Μπράβο σας!!! Δύο ειναι τα φύλλα. Θέλουν να προκαλέσουν υπαρξιακό κλονισμό και ηθική εξαχρείωση στην νεολαία μας. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!!!

Εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον αρθρο. Συγχαρητήρια κε Βέρρο , μπράβο σας!!!! Δύο ειναι τα φύλλα. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι οδηγουν την νεολαία μας στην ηθική εξαχρείωση !!!!

Ειδικότερα με τους δήθεν φιλόζωους ,Αν πεθάνουν 10 γορίλες στην Αφρική γίνεται παγκόσμια κινητοποίηση απ'ολους,10.000 παιδάκια που μπορεί να πεθαίνουν απο πείνα στο ίδιο μέρος δεν έχει την ίδια δυναμική η είδηση

ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ....Προσβάλλουν τα ήθη και τις αξίες μας, τις αρχές του ελληνικού έθνους . Σε μια χώρα Ορθόδοξη σε τι θα ωφεληθούν τα παιδιά από αυτό το πρόγραμμα; ΑΙΣΧΟΣ. Συμφωνώ απολυτα με το άρθρο .

Πολύ κατατοπιστικό άρθρο.. Δείτε και αυτό εσεις που υποστηρίζετε το θέμα "εμφυλες ταυτοτητες": http://katohika.gr/ellada/apokalipsi-iliko-emfiles-tautotites-paei-sxoleia8230-friksete8230/

Κ. Βέρρο μπορείτε να μας προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά μιας ΝεοΤαξικής (όπως χαρακτηριστικά γράφετε) κυβέρνησης;

Καταπληκτικό άρθρο.. Ως δάσκαλος επιβεβαιώνω τα συμβαίνοντα στην Παιδεία. Μόνιμος καημός των κυβερνώντων οι "δράσεις" για τα στερεότυπα, όπως ονομάζουν τα τιμαλφή της Πίστεως και της Πατρίδας. Συγχαρητήρια κ. Βέρρο, και μην σας πτοούν οι ψευτοπροοδευτικές τσιρίδες.

Γιατρέ μου για όσους αρνούνται την έκτρωση από σεβαΖμό στην αγέννητη ζωή, αλλά δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, ποία η επιστημονική σας γνώμη;

Η παιδοφιλία, η ομοφυλία, η επιδειξιομανία είναι διαταραχές προσωπικότητας, όπως ο σαδισμός, η ηδονοβλεψία και η κτηνοβασία. Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει αριθμούς και όχι προσωπα. Ενοχλείται απο την πίστη μας και τον ισχυρό θεσμό της οικογένειας. Συγχαρητήρια κε Βέρρο.

Η έκτρωση αφαιρεί ανθρώπινη ζωή και θα πρέπει μόνο να γίνεται για συγκεκριμένους ιατρικούς λόγου;, όταν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή της μητέρας. Για τα εμβόλια είναι επίσης εγκληματικό να μην τα κάνετε στα παιδιά σας.

Νέα τάξη πραγμάτων...Κάποτε το λέγανε χάσμα γενεών. Ο κόσμος προχωράει και οι φοβισμένοι νομίζουν ότι τους ψεκάζουν ή ότι κάποιοι ζάμπλουτοι σχεδιάζουν κάποια νέα τάξη πραγμάτων. Φαντάζομαι ότι και το 1900 πάλι κάποιοι "ψεκασμένοι" τα ίδια θα έλεγαν. Πραγματικά είναι να απορείς. Ο συντηρητισμός της Ελληνικής κοινωνίας είναι γελοίος. Το πιο αστείο είναι ότι οι χειρότεροι στην συντήρηση είναι οι κεντρώοι και οι αριστεροί. Έχουν φτιάξει "δράκους" που σε αυτούς έχουν φορτώσει όλα τα λάθη των επιλογών τους. Να γελάς και να λυπάσαι ταυτόχρονα.

Το αν η έκτρωση είναι δολοφονία ή δικαίωμα της εγκυμονούσας να επιλέξει αν θέλει ή όχι ένα παιδί, πήγαινε πες το σε γυναίκες που υπέστησαν βιασμό. Η έκτρωση είναι δολοφονία αλλά ο ευνουχισμός του βιαστή είναι απάνθρωπη σκληρότητα, ε;

Το αν η έκτρωση είναι δολοφονία ή δικαίωμα της εγκυμονούσας να επιλέξει αν θέλει ή όχι ένα παιδί, πήγαινε πες το σε γυναίκες που υπέστησαν βιασμό. Η έκτρωση είναι δολοφονία αλλά ο ευνουχισμός του βιαστή είναι απάνθρωπη σκληρότητα, ε; Γράφετε: "Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις." Σεβαστείτε την άποψή μου και δημοσιεύστε την. Δεν είναι ούτε συκοφαντική ούτε υβριστική, πολύ περισσότερο δεν διαφημίζει τίποτα.

<<Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Είναι δόλια καθοδήγηση για να πειστούν τα παιδιά και να οδηγηθούν σε επιλογές πέραν της φυσικής ταυτότητας. Υπάρχει ιατρική έκθεση που αναφέρεται ότι τα χρωμοσώματα είναι γενετικοί δείκτες του αρσενικού και θηλυκού και όχι γενετικοί δείκτες κάποια διαταραχής. Όλοι γεννιούνται με ένα φύλο. Αμεση κατάργηση αυτής της παράνομης εγκυκλίου. Η νέα τάξη θέλει να ισοπεδώσει τα πάντα. Θρησκεία, έθνος, οικογένεια. θέλει να αποπροσανατολίσει γονείς και μαθητές από τα σοβαρά προβλήματα της Παιδεία μας. >> Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο.

Τα φασίζοντα όπλα των ελάχιστων επαγγελματιών ακτιβιστών και των δημοσιογράφων ζηλωτών απέναντι στην αντιφρονούσα πλειονότητα της κοινής λογικής είναι δύο: Αν διαφωνείς και δεν αποδέχεσαι με σκυμμένο κεφάλι όλη την «πολιτικά ορθή» γελοιότητα ενός ανύπαρκτου ζητήματος, τότε είσαι «κρυφή αδερφή» ή «φασίστας». Θα είχε πλάκα, αν δεν τους πληρώναμε και από πάνω.ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ ΟΜΩΣ..........................

O τονιμός στην αρχαία Ελλάδα ήταν ενα απο τα βασικότερα στοιχεία της γλώσσας.............. η μελέτη προηγείται της γνώμης.

Ο Κ. Βέρρος δυσκολεύεται να απαντήσει σε κάτι απλό; Ο επιλεκτικός διάλογος δείχνει αδυναμία και τίποτα περισσότερο.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.