Οι έδρες μίλησαν στην πρεμιέρα της Α' Αρκαδίας

Οι έδρες μίλησαν στην πρεμιέρα της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 07, 2019 - 13:18
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ξεκίνησε με τις έδρες στην πρώτη αγωνιστική να έχουν τον πρώτο λόγω και να παίζουν την δική τους σημασία καθώς σε έξι αναμετρήσεις πέντε ομάδες κατάφεραν και πήραν την νίκη στο γήπεδο τους.  

Πιο συγκεκριμένα ο Ορχομενός στο Λεβίδι νίκησε με 2-1 την Δόξα Μεγαλόπολης, η Τεγέα στη Τρίπολη κέρδισε με 4-1 το Κορακοβούνι, ο Ερμής επικράτησε με 5-0 του Απόλλωνα στη Μελιγού, ο Ολυμπιακός και αυτός κέρδισε στο Λεωνίδιο με 5-1 τον Μαντινειακό ενώ και ο Πανθυρεατικός πήρε το τρίποντο με 2-0 στο Άστρος κόντρα στη Δημητσάνα.

Μοναδική έδρα που έσπασε ήταν αυτή του νεοφώτιστου στην Α' Αρκαδίας ΠΑΟΚ Τρίπολης ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1-2 στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας από το Λεωνίδιο όντας και το μοναδικό αποτέλεσμα της πρεμιέρα εκτός των πέντε άσων που είχαμε.

Όπως είναι λοιπόν λογικό δεν υπήρχε ισοπαλία σε έξι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ενώ συνολικά είχαμε 19 τέρματα από τα 24 συνολικά που μπήκαν στην πρώτη αγωνιστική της Α' Αρκαδίας από ομάδες είχαν την έδρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.