Οι δύο δρόμοι του Αρκαδικού... Υπέρβαση ή play out;

Οι δύο δρόμοι του Αρκαδικού... Υπέρβαση ή play out;

Μάρτιος 23, 2017 - 11:23
1 σχόλια

Σε κάθε δύσκολη στιγμή αυτό που μετράει και έχει σημασία είναι ο τρόπος που μπορεί να την διαχειριστείς, έτσι ώστε να μπορέσεις να βγεις για την συνέχεια πιο δυνατός και εν τέλει να αποδείξεις στον ίδιο σου τον εαυτό πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Μια τέτοια λοιπόν δύσκολη στιγμή είναι και αυτή για τον Αρκαδικό με την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αμύντα να βάζει πια την ομάδα σε άλλες σκέψεις αναφορικά πάντα με την συμμετοχή της στα play out που πλέον φαντάζει πολύ πιθανή.

Το παιχνίδι που πλήγωσε αφάνταστα τον ΣΕΦΑ με τον Αμύντα είχε απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων με το πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε κόλαση και παράδεισο να επαναλαμβάνεται πολλές φορές, με τους κυανόλευκους να ακουμπούν αλλά να τους φεύγει τελικά η νίκη στην παράταση μέσα από τα χέρια.

Η ουσία είναι πως αυτή η ήττα, στον συγκεκριμένο αγώνα και με τις ειδικές βαθμολογικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αφήνει πληγές στον Αρκαδικό σε ψυχολογικό αλλά κυρίως στο κομμάτι του πρώτου σκέλους του φετινού του στόχου που ήταν και είναι η αποφυγή των play out κάτι που φαντάζει, δεδομένου και του προγράμματος, ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Αρκαδικός καλείται να επουλώσει τις πληγές του και μάλιστα άμεσα, να δει πια την αλήθεια κατάματα για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να ψάξει στις 8 εναπομείνασες αγωνιστικές ανεξάρτητα από το δύσκολο πρόγραμμα μία νίκη παραπάνω από τους Μαχητές για να αποφύγουν την διαδικασία των play out.

Το αν θα τα καταφέρει η όχι μιας και δεν είναι αυτός που ορίζει την τύχη στα δικά του χέρια είναι κάτι που κανείς δεν γνωρίζει ωστόσο η ομάδα πρέπει να σηκώσει και πάλι κεφάλι και να κάνει το καθήκον της μέχρι και την τελευταία στιγμή γιατί πρωτίστως το χρωστά στον εαυτό της και στην πολύ δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

Ο αγώνας που ακολουθεί με τον Χολαργό είναι ένα τέτοιο τεστ. Σίγουρα και σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο μιας και η Αθηναϊκή ομάδα διαθέτει και το μπάτζετ αλλά και το βάθος ως ομάδα ωστόσο ο Αρκαδικός ψάχνει αντίδραση και να βρει ξανά την αναπνοή του παίρνοντας ανάσα για την συνέχεια.

Το κεκλεισμένων των θυρών ''Αντώνιος Τρίτσης'' σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του και αυτό θα προσπαθήσει να τον εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου, όμως η αναμέτρηση αυτή λόγω της ποιότητας που διαθέτει ο Χολαργός ως σύνολο χρειάζεται κατάθεση ψυχής στο παρκέ, μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτό του.

Η χρονιά ξεκίνησε και συνεχίζεται δύσκολα με αντικειμενικές δυσκολίες, με ατυχίες και τραυματισμούς αλλά και με άσχημες διαιτησίες που έπαιξαν τον ρόλο τους σε κάποια παιχνίδια, η μάχη όμως δεν έχει τελειώσει έστω και αν ρεαλιστικά τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Υπάρχουν 8 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Α2 που ακολουθούν. Οκτώ τελικοί που θα καθορίσουν τελικά και το μέλλον αυτής της ομάδας και το αν μπορεί να αποφευχθεί αυτή η ψυχοφθόρος διαδικασία των play out ή όχι. Η πρόκληση για υπέρβαση λοιπόν είναι μπροστά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μαλλον η ομαδα πληρωνει την κακη επιλογη της διεκδικησης της θεσης στην Α1 που οδηγησε στην καθυστερηση στον σχηματισμο του ροστερ. Ας τους γινει μαθημα. Νομιζω ομως οτι δυσκολα η ευκολα ο Αρκαδικος θα μεινει στην κατηγορια γιατι οι αλλες ομαδες ειναι χειροτερες. Θα πρεπει να αυτοκτονησει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.