Οι διαιτητές του τελικού του παιδικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Οι διαιτητές του τελικού του παιδικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Απρίλιος 21, 2017 - 16:02
0 σχόλια

Το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 17:00 είναι προγραμματισμένος ο φετινός τελικός του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Αρκαδίας μεταξύ των Παιδικών ομάδων του Λεωνιδίου και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο φετινός τελικός και η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Λεωνίδιο και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν η παραλαβή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές αλλά και η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα σε μια μεγάλη γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ο τελικός του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Λεωνίδιο σε μια επανάληψη του περσινού τελικού που είχε γίνει στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ και είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης κατακτώντας τον τίτλο.

Μάλιστα ορίσθηκε και η διαιτητική τριάδα του φετινού τελικού με τον Νίκο Αυγερινό να είναι ο άρχων της αναμέτρησης έχοντας ως βοηθούς τους Γιώργο Μπόζνο και Χάρη Λιώρη με παρατηρητή του αγώνα την Ελένη Κυρίου.

Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Σάββατο (22/4, 17:00)

Λεωνίδιο-Αστέρας Τρίπολης: Αυγερινός-Μπόζνος-Λιώρης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.