Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό (pics)

Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό (pics)

Μάιος 24, 2016 - 12:19
0 σχόλια

Η εκδήλωση που κάνει κάθε χρόνο η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά (Μόντρεαλ) μετά το Πάσχα για να πούν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μεταξύ τους και να τσουγκρίσουν το αυγό έγινε σημείωσε και πάλι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο κόσμος τελικά περνάει πολύ όμορφα από κάθε άποψη σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Το φαγητό μας,το σέρβις, η ατμόσφαιρα,άλλα και η μουσική μας είναι που κάνουν τη διαφορά !!! Γι' αυτό και κάθε φορά γίνεται το αδιαχώρητο.

Το ξέρουμε ότι η αίθουσα μας δεν είναι και πολύ μεγάλη,γι' αυτό και λέμε κάθε φορά να κλείνετε το τραπέζι σας όσο πιο νωρίς μπορείτε.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Τάσος Παπακώστας,- όπως κάνει πάντα - στην ομιλία του,ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον σύλλογό μας, καθώς και τις επιχειρήσεις που προσφέρουν,σε είδος ή σε χρήματα. Αναφέρθηκε επίσης στην νεολαία μας και στα μικρά παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα χορού και που τελειώνουν σε λίγες μέρες τη χρονιά τους,για να επανέλθουν με το καλό τον Σεπτέμβρη.

Αυτά για τώρα φίλοι μου. Θα επανέλθω σύντομα με νέες ανακοινώσεις.

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία & Ενημέρωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.