Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τιμούν την Άλωση της Τριπολιτσάς

Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τιμούν την Άλωση της Τριπολιτσάς

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 11:08
0 σχόλια

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ (Μόντρεαλ)
ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Αγαπητά μας μέλη,φίλες&φίλοι του Συλλόγου μας γεια σας!!
Εδώ είμαστε και πάλι, ύστερα από απουσία 2 και πλέον μηνών,λόγο των διακοπών του καλοκαιριού, γυρίσαμε τώρα και αναλάβαμε τα καθήκοντά μας!!

Έγινε χθες η πρώτη συνεδρίαση του Δ/Σ και πρώτο θέμα στην ατζέντα ήταν η ιστορική επέτειος της άλωσης της Τριπολιτσάς!! Έτσι λοιπόν – όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος – την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου παρουσία του Πρόεδρου μας κυρίου Χρήστου Αλεβίζου,καθώς και όλων των μελών του Δ/Σ, στον Ιερό Ναό της Κοίμησης Της Θεοτόκου θα γίνει δοξολογία και κατάθεση στεφάνου εις μνήμη των πεσόντων υπέρ πατρίδος.
Μετά το πέρας της δοξολογίας η αίθουσα του Συλλόγου μας, - που είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου - θα είναι ανοιχτή και οι κυρίες του Γυναικείου Τμήματος με επικεφαλής την κυρία Μαρία Μιχοπούλου θα σας περιμένουν για ένα καφέ!!

Και δεν είναι μόνο αυτό!! Το παραπάνω Σάββατο 28 του μηνός θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην Άλωση της Τριπολιτσάς με πλούσιο όπως πάντα γεύμα και ποτά όλων των ειδών και βέβαια δημοτική μουσική και χορό μέχρι πρωίας!!
Έχω κι' άλλα να σας πω,όπως για τα μαθήματα χορού που αρχίζουν σύντομα, καθώς και για τις εκλογές που έχουν οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου,αλλά γι' αυτά θα μιλήσουμε λίαν προσεχώς!! Τώρα?? Όλοι την άλλη Κυριακή στην δοξολογία και μετά για καφέ στην αιθουσά μας!! Και όπως είπαμε. Το επόμενο Σάββατο, 28 του μηνός ΟΛΟΙ στην συνεστίαση. Ελάτε να... το κάψουμε!!

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος.
Δημόσιες σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.