Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ έκοψαν την πίτα τους (pics)

Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ έκοψαν την πίτα τους (pics)

Ιανουάριος 20, 2020 - 09:45
0 σχόλια

Αγαπητά μας μέλη,φίλες & φίλοι του Συλλόγου μας γεια σας!!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας. Την εκδήλωση αυτή οργανώνει όπως πάντα το Δ/Σ σε συνεργασία με το Γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας με επικεφαλής την κυρία Ελένη Ντρεκοπούλου κι' ευχαριστούμε πολύ όλες τις κυρίες για όσα προσφέρουν στο Σύλλογό μας!! Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Τάσο Παπακώστα για την προετοιμασία του φαγητού καθώς και τον Δημήτρη Κοίνη που μας βοήθησε στην κουζίνα!!
Η πρόεδρος του Συλλόγου μας κυρία Μαρία Μιχοπούλου,πήρε το λόγο και πέρα από τις ευχές για τον καινούργιο χρόνο και το ιστορικό της Βασιλόπιτας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την

παρουσία τους και για την στήριξή τους στο Σύλλογο μας. Ευχαρίστησε επίσης και όλες τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν οικονομικά.
Κατά τ' άλλα ήταν μια υπέροχη βραδιά!! Όπως γίνετε κάθε χρόνο. Σε όλα τα τραπέζια υπήρχε από μια βασιλόπιτα και οι τυχεροί απ' όλες τις Βασιλόπιτες μπήκαν στην κληρωτίδα και από κει βγήκε ο υπέρ τυχερός της χρονιάς!! Φέτος το - φλουρί όπως το λέμε - έπεσε στην κυρία Σούλα Φούρλα και ήταν ένα συλλεκτικό νόμισμα των 100.00 δολαρίων.

Μετά το φαγητό ο κύριος Τάσος Παπακώστας ανέλαβε να μας διασκεδάσει μέχρι πρωίας, όπως κάνει σε κάθε μας εκδήλωση και τον ευχαριστούμε πολύ για την ευγενή προσφορά του!! Κι' έτσι περάσαμε και φέτος υπέροχα!! Και του χρόνου φίλες & φίλοι μου. Καλή χρονιά σε ΟΛΟΥΣ σας!! Να είσαστε όλοι καλά.
 

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.