Οι Αρκάδες της νέας γενιάς διακρίνονται και πρωτοπορούν

Οι Αρκάδες της νέας γενιάς διακρίνονται και πρωτοπορούν

Οκτώβριος 25, 2016 - 19:17
0 σχόλια

Μέσα από την φράση «Στην Ελλάδα του φωτός και όχι της σκιάς» , με αυτό τον αισιόδοξο και γεμάτο ελπίδα τίτλο γνωρίσαμε τον Τριπολίτη Σταύρο Θεοδωρόπουλο ο οποίος  πήρε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Citycampus.gr και κατάφερε να «τερματίσει» στην πρώτη θέση από τις 57 καταπληκτικές φωτογραφίες του διαγωνισμού.

Λίγα πράγματα για τον Σταύρο που δεν ξέραμε είναι ότι  είναι 19 χρονών και έχει μεγαλώσει στη Τρίπολη, είναι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα κλασσικής φιλολογίας στο Ρέθυμνο.

Η αγάπη του για την φωτογραφία τον οδήγησε στην δημιουργία μιας πλατφόρμας στην οποία ο καθένας είτε είναι μέλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είτε όχι , και χωρίς να φτιάχνει λογαριασμό θα μπορεί με ένα email να μοιραστεί με τους υπόλοιπους μια φωτογραφία και τις σκέψεις του.

Το όνομα του site είναι photoexpress.webnode το οποίο όπως αναφέρει είναι ένα πρωτοπόρο  site πανελλαδικά και ίσως στην Ευρώπη και στόχο έχει να παρακινήσει τους ανθρώπους που δεν έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο να μοιραστούν μια φωτογραφία της επιλογής τους μαζί με τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους.

Το χαρακτηριστικό τώρα που μας κάνει μοναδικούς είναι ότι όλο αυτό γίνεται χωρίς καμία εγγραφή χωρίς κανέναν λογαριασμό μόνο με ένα απλό email σε αυτά που αναφέρονται στο site μπορεί ο καθένας και η καθεμία να επικοινωνήσουν ανώνυμα με το team μου και να στείλουν το περιεχόμενο που θέλουν, ανέφερε ο Σταύρος στο ArcadiaPortal.gr.

Στόχος της δημιουργίας είναι να δείξουμε ακόμα ότι οι Έλληνες και οι νέοι της χώρας έχουν ιδέες , πρωτοπορούν και μπορούν να διακριθούν

Όπως ανέφερε

το σημαντικό επίσης είναι να αναφερθώ και στη βοήθεια που δέχτηκα στη δημιουργία της σελίδας του ιστότοπου μου στο facebook από την μια ομάδα φοιτητών που με περιβάλλει . Εύχομαι το εγχείρημα μου αυτό να αποτελέσει ένα από τα πολλά που κάνουν περήφανους τους Αρκάδες αλλά και όλους τους Έλληνες.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.