Οι Αρκάδες της Κορινθίας στηρίζουν την Τρίπολη για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Οι Αρκάδες της Κορινθίας στηρίζουν την Τρίπολη για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Μάιος 13, 2015 - 12:43
2 σχόλια

Η Ένωση Αρκάδων Νομού Κορινθίας στηρίζουν την υποψηφιότητα της Τρίπολης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 και έστειλαν επιστολή στον Δήμο Τρίπολης.

Η επιστολή αναφέρει:

ΕΝΩΣΗ  ΑΡΚΑΔΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

«Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-ΜΑΙΝΑΛΟ»

ΠΡΟΣ:ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Πρωτίστως σας ευχαριστούμε θερμά για το κάλεσμά σας να συμμετέχουμε στην διεκδίκηση της Τρίπολης ως ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ  2021. Ευχόμαστε ολόψυχα το εγχείρημα να έχει επιτυχία και η πόλη, η Αρκαδία  μας αλλά κατ΄ επέκταση και η πατρίδα μας να προβάλλουν, τον πολιτισμό, την παράδοση, την ιστορία μας και την σύγχρονη εικόνα τους.

Οι  Αρκάδες  φύσει  άοκνοι εργάτες και εύστροφοι διεκδικητές έχουν αποδείξει ότι όταν αγωνίζονται τολμούν και τα καταφέρνουν.

Στην Κορινθία σας ενημερώνουμε ότι ζουν και δυναμικά δραστηριοποιούνται περίπου 16.000 χιλιάδες Αρκάδες με έντονη επιχειρηματική, κοινωνική και πολιτική παρουσία. Είμαστε περήφανοι - ως φορέας- που τους εκπροσωπούμε και φυσικά με την ενεργή συμμετοχή μας στις προσπάθειες της ιδιαίτερης πατρίδας μας θα τους έχουμε συμπαραστάτες.

Η Ένωση Αρκάδων Ν. Κορινθίας «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-ΜΑΙΝΑΛΟ» εκδίδει  μια ισχυρή σε κύρος εφημερίδα αλλά και διατηρεί  το καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακών χορών το οποίο και θέτουμε στη διάθεσή σας.

Ορίζουμε ως εκπροσώπους μας στο Σώμα Οργανωμένης Διαβούλευσης  ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΡΚΑΔΙΑ 2021 τους: Κουρεμένο Γεώργιο και  Τσαντίλα Μαίρη.

Καλή επιτυχία!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                               Η Γ. Γραμματέας

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΑΙΡΗ


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.